Sunday, January 26, 2014

Седмично послание на Хиларион 26 януари – 2 февруари 2014г.


Възлюбени,
Много от вас ще усещат топлина в тялото си, когато физическите ви тела започнат активират вашите ДНК/РНК кодове. Това може да е доста неудобен период за вас, така че е важно да сте добре хидратирани и да си почивате добре. Вярвайте, че всичко е наред и че вашите етерни водачи се грижат за вас, когато преминавате през този процес. Слушайте интуицията си и правете това, което ви се подсказва. Този процес е началото на ускорена трансформация, която ще изостави всички предишни ограничения. Миналото ще избледнее и ще се разтвори, тъй като вие се учите да живеете в настоящия момент. Това ще улесни по-голяма яснота на ума и вътрешно знаене, че е налице промяна във възприятията ви и вие ще започнете да си възвръщате божествените способности по уникални за вас начини. Ние, вашите Водачи и членове на екипите ви, помагаме по много начини, за да ви подпомогнем в следващата стъпка от вашето пътуване. Вие никога не сте сами, Скъпи души, защото ние вървим с вас по време на интензивните и необратими промени, които сега започват.

Вие достигнахте този момент поради дълбокото си желание да изпълните съдбата, която избрахте като ваш принос за Божествения план. Тази съдба сега започва да се разгръща с по-голяма скорост и ще се удивите на това колко далече отидохте за кратък срок от време. Клетките на вашето същество се регенерират и подмладяват и ще усетите циклични енергийни вълни, които излизат от вас, които могат да предизвикат периоди на световъртеж. Останете спокойни, дишайте дълбоко и стойте в състояние на мирно позволяване на новите усещания, които ви изпълват и ви обграждат. Има много синхронизации, които се провеждат в човешката ви операционна система и в морфогенното ви поле. Това вероятно временно ще повиши вливането на енергия във вас, но ще настъпи баланс. Ще имате много епизоди на сънливост и виене на свят, когато сте настройвани към все по-високите честоти, тъй като те навлизат.

Наблюдавайте небесните синхронизации, защото те възвестяват промените, които се случват на и в планетата ви и във вас. Всичко се движи с по-бързи темпове и линейното време се следва само поради инструментите и приспособленията, които бяха създадени преди. Време е да се свързвате редовно с Източника във вас, за да получавате напътствието, което е необходимо и за да сте в синхрон със собствения си божествен момент. Всеки има своя собствен вътрешен часовник и той сега е в процес на фина настройка, така че е важно да следвате интуитивните си импулси, тъй като именно там тече истинското напътствие. Всичко живо се пробужда за нива на съществуване, които бяха потиснати еони от време.

Онези, които са настроени към по-висшите честоти, са в синхрон с многото промени, които се случват и като такива играят ролята на катализатор където и да отидат. Като се движат в ежедневието си, те активизират пробуждащите кодове за хората около тях, познати или непознати. Като проводници на космическите енергии, тези хора излъчват това чрез енергийното си поле и то докосва всеки и възпламенява собствения му индивидуален процес. Най-важно е тези агенти на промяната да са балансирани във всяка тяхна мисъл, дума или действие, тъй като това може да оказва влияние на хората около тях. Голяма отговорност е да осъзнаеш, че си в такава роля на планетата.

Останете извисени, балансирани и в състояние на радост, защото това помага да поддържате хармоничен баланс спрямо тези енергии, които излизат от другите, тъй като процесът на пречистване продължава. Това е ролята ви като светлинни фарове и повечето от вас се научиха как бързо да си възвръщат баланса. Изчиствайте енергиите си всеки ден преди да излезете и отново, когато се приберете вкъщи. Изчиствайте и балансирайте всичките си чакри, така че жизнената ви сила да тече безпрепятствено по всяко време. Ако в съзнанието ви се появят мисли, които са склонни да снижат фокуса и енергията ви, научете се автоматично да ги променяте към по-жизнени и утвърждаващи. Дните на придобиване на собствената ви сила сега са при вас.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.   www.therainbowscribe.com    
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони