Friday, January 24, 2014

ПОЗНАЙТЕ КАКВО - СЪЩЕСТВУВАТ СИМПТОМИ НА КУНДАЛИНИ ВЪЗДИГАНЕ И ВЪЗНЕСЕНИЕ

 
Гледам дневното търсене на моята статистика страница тук за увеличаване на броя на хората, търсещи информация защо те чувстват вътрешни вибрации на тялото, защо те помирисват пушек на горящ тамян, защо те имат прекомерна вътрешна топлина ( горещи вълни ) в телата си, които излъчват навън и така нататък. Мисля че е време да опитам отново да помогна на повече хора да бъдат активирани сега, за да разберат по-добре това, което преживяват и защо.

През годините съм написала няколко статии за много симптоми на Възнесение, за нарастване на Кундалини и нейните симптоми, както и за Пренаписване на Тялото и Мозъка. В края на краищата всички тези симптоми, всички тези необичайни изживявания са един и същ Процес. Те всички са Симптоми на Възнесение, Кундалини симптоми, защото те са едно и също нещо.

Какъв по-добър, по-бърз начин да трансформираме всички наши по-ниски честоти и нерешени, поляризирани, потиснати, пренебрегвани, ранени, страхливи, травматизирани, непреработени и необичани части от интензивна Алхимическа огнена буря, която е издигащото се Кундалини? Защо голям брой хора по целия свят да изпитват спонтанно, непоискано Кундалини нарастване сега? Поради планетарния и видовия Процес на Възнесение. Защо процесът на Възнесение се случва сега в нашия живот? Тъй като цикълът завършва и е време да се освободим и да еволюираме изпод многомерната негативност и потискането.

За да помогне на човечеството с този бърз и компресиран еволюционен процес, по-високо измерни Светлинни енергии са многократно освободени във Вълни от Светлина (мисля че са Водолей енергийни вълни) от космосът, Галактическия център на Млечният Път, и нашето Слънце (чрез слънчеви изригвания и изригвания на коронарна маса и т.н.) да задейства човечеството и Земята, за да се интегрират полярностите, чистка, преобразуване, и енергично трансформиране. С други думи, да се развива / възнася на по-високо ниво на съзнание и съществуване.

ВЪЗНАСЯНЕ КУНДАЛИНИ СИМПТОМИ

Тези симптоми могат да продължат в продължение на много години за много хора. Някой хора минават през тях, или само през някои от тях в по-кратки периоди. Не бойте се.
 • Повтаряща се интензивна вътрешна топлина на тялото " горещи вълни " , ръцете и / или стъпалата на краката са изключително горещи, гръбначния стълб, гърба, главата, топлина в цялото тяло
 • екстремно изпотяване с всяка Кундалини гореща светкавица
 • повтарящи се студени вълни, студени места във вътрешното тяло, определени чакра области изстиват за периоди
 • приличащи на електрически вибрации във вътрешното тяло, шум в ушите, вътрешно треперене, бавно движещи се вътрешни енергийни вибрации
 • допълнително електричество в тялото ви, постоянно ви удря ток когато докосвате неща
 • мускулни спазми, потрепвания, сърбеж, странни усещания върху или под кожата, нервна чувствителност
 • болки и натиск в области на гръбначния стълб, натискът е толкова силен, че измества определен прешлен от мястото му
 • умствено объркване, неспособност за психическо съсредоточаване, временна загуба на определени думи, имена, термини и т.н.
 • резки промени в настроението, интензивен гняв, разочарование, тъга, радост, блаженство, отблъскване на всички отрицателни неща
 • ставате малко " луди " за периоди
 • неконтролируемо изразяване на краен гняв и отблъскване на всички негативни неща
 • ясновидско виждане на светлини, виждате друго-измерни Същества
 • помирисване на горящ тамян, когато нищо не е там физически
 • ясночуване на нефизически звуци, гласове, думи, кликания, бръмчене, неузнаваеми звуци
 • внезапни вълни на гадене
 • внезапни вълни на замайване, чувство за падане, чувство за преобръщане, пропадане през пода и т.н.
 • внезапна поява или увеличаване на алергии
 • внезапна поява на химическа чувствителност
 • тежка чувствителност към звуци, миризми, светлини, топлина, студ, енергии, други хора, по-ниски енергии, по-ниско съзнание и т.н.
 • внезапни промени в яденето / храна, апетит за повече протеинови храни, нужда от много леки храни, малки количества, ядене по различно време и т.н.
 • затруднено храносмилане на всички храни, невъзможност да се пие алкохол, да се вземат наркотици и т.н.
 • фази на диария, чувствителност на червата, подуване на корема, болки и натиск
 • тежко подуване на корема, подуване в червата, горната област на диафрагмата на червата и горна,  синдром корем на Буда
 • интензивни фази на болка в главата, натиск в главата, болки в черепа и усещане за натъртване
 • неспособност физически да бъде около хора и / или големи групи от хора
 • неспособност за функциониране, необходимост за неприкосновеност на личния живот и тишина, за да оцелее всичко през което преминаваме
 • падане на косата, счупване, спиране на растежа, слаби недохранени коси
 • кошмари, архетипни сънища, осъзнати сънища
 • положителни и отрицателни психични преживявания, психически атаки по време на будност и сън
 • внезапни неочаквани вън-от-тялото преживявания
 • многократно събуждане през определени часове на нощта - 3:00, 03:33, 04:44, 05:55 и т.н.
 • безсъние, невъзможност за заспиване
 • нужда от сън и излизане от тялото през деня, изтощителни дрямки т.н.
 • дълбоко физическо изтощение, емоционално изтощение, умствена преумора
 • слабост на тялото, мускулна слабост, летаргия, болно тяло, кости, стави
 • хипер-състояния, неспокойствие, нервност, невъзможност за отпускане, невъзможност за отдъхване или за удобство, състезания на ума въпреки изтощеното тяло
 • екстремни емоционални фази, крясъци, плач, ридание, чувство за любов към всички същества и т.н.
 • славни промени и разширения на съзнанието, възприятията, квантово познание на нещата срещу линейното мислене
 • демонтиране на основното его
Има много повече симптоми, но трябва да имате представа колко силни, странни и многоизмерни са повечето от симптомите на Възнасяне Кундалини. Какво е наистина важно за всичко това е, че това се случва с вас и на увеличен брой от хора, всяка минута от всеки ден сега и защо. Отново, не бойте се, защото това е положителен знак за нашата сгъстена еволюция, нашето разширяване на съзнанието и всички положителни неща които естествено идват с него.

Денис Ли Фей
Copyright © 2011-2012 Denise Le Fay. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way and the content remains complete, credit is given to the author, and you include this copyright notice and link.http://deniselefay.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони