Thursday, January 2, 2014

Фукушима

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън
Ще разделим съобщението си на две части. Първата ще се занимае с ескалацията на настоящия ви Хаотичен Възел, а втората – с ядреното съоръжение при Фукушима, Япония.
Ескалацията на настоящия ви Хаотичен Възел
В сравнение с предишните Хаотични Възли, този е силно опасен.
От наша гледна точка, основната причина за това е свързана с промените в магнитното поле на вашето Слънце. Наистина ескалацията на този Хаотичен Възел е свързана пряко с промяната на магнитното поле, в която навлиза вашето Слънце.
В тази фаза на промяна на магнитното поле на вашето слънце има аномалии, а вашите учени са озадачени относно причините за това странно поведение. Тъй като Слънцето навлиза в по-динамична фаза на магнитно обръщане, включително и периода веднага след промяната на магнитните полюси на Слънцето, ние очакваме по-нататъшни ескалации на настоящия ви Хаотичен Възел. Всеки технологичен инструмент или биологична система, която използва електромагнитни полета, е обект на аномалии по време на тази фаза от обръщането на магнитните полюси на Слънцето.
Не се изненадвайте, ако вашите компютри и средства за телекомуникация проявяват смущения. Като биологични организми вие постоянно сте стресирани от този Хаотичен Възел и в зависимост от нивото ви на чувствителност, може да изпитвате нарушения в съня, емоционална нестабилност, възприятиен дисбаланс, проблеми с паметта и неспособност за логическа последователност – така, както сте свикнали.
Докато в предишното си съобщение ние споменахме тези аномалии, смятаме, че ще видите увеличение на тези явления, тъй като вашето Слънце навлиза в по-динамична промяна на магнитните си полета – включително и след като настъпи периодът на същинската смяна на полюсите.

Ние ви съветваме да прочетете предишното ни съобщение Познавателни и емоционални предизвикателства по време на Хаотични възли заради простия метод, който може да ви помогне, когато преминавате през фазите на ескалиране на настоящия Хаотичен Възел.

 

Фукушима

 

Ядреното съоръжение във Фукушима, Япония, е в критична фаза на своето извеждане от експлоатация. Това включва премахването на силно радиоактивни лостове от един от нейните повредени реактори. За най-голямо съжаление това става по време на ескалацията на фазата на настоящия ви Хаотичен Възел, но такава е природата на дуалността.

 

Фукушима представлява голяма екологична заплаха за целия Тихоокеански басейн и ако радиацията не се ограничи, в крайна сметка тя ще застраши екосистемата на цялата планета.

 

Това е много сложна ситуация.

 

Три от реакторите изпитаха ядрени сривове по време на земетресението през 2011г. Сега няма технология, която е способна да се справи с такова ниво на радиация. Освен изтичането от складовете на Фукушима, където се съхранява радиоактивна вода, подземните води, течащи под Фукушима и вливащи се в Тихия океан, са замърсени от трите ядрени срива.

 

От наша гледна точка това има тежки последици.

 

Ние предлагаме използването на специфична звукова медитация с цел да се помогне на природните духове на този регион, да се помогне на човешките същества, които работят в опасните и критичните изваждания от експлоатация на това съоръжение и за вдъхновяване с нови технологии, които да се справят с кризата. Тази звукова медитация е за онези от вас, посветени в служба на планетата за „дълго време”, както казвате вие.

 

Последиците при Фукушима ще продължат под много форми поне в следващите две или три десетилетия, освен ако неизвестни до сега нови технологии не се появят, за да се справят с ядрените сривове и замърсяването на подземни потоци, вливащи се в Тихия океан.

 

Ако чувствате съпричастност с тази цел и резонирате със звуците, които изграждат тази медитация, ние ви каним да се присъедините към тази планетарна служба.

 

За да участвате пълноценно в тази звукова медитация и за да окажете положително въздействие върху ситуацията, трябва да имате яснота, вибрационна устойчивост и постоянство. Това е призив към високо духовно майсторство при ужасни обстоятелства.

 

Позволете ни да обясним необходимите три качества.

 

Яснота

Яснотата, която е необходима тук, е признанието, че като същества-творци вие имате капацитета и правото като човешки същества, живеещи на тази планета, особено колективно, да променяте крайния резултат. Това става чрез яснота на целта и яснота на емоцията. Това е обединение на мисъл и цел, сплотени чрез съгласувана емоция, което ще породи най-положително въздействие.

 

Вибрационна устойчивост

Казано метафорично, вие плувате сред отломките от глобално енергийно цунами.

 

Вие сте свидетели на срива на цивилизация, каквато сте познавали, и на раждането на нова цивилизация. Но една последица от такава радикална промяна за толкова кратко време е нарастването на страха.

 

За да участвате в тази глобална медитация, тази форма на планетарна служба, вие трябва временно да се издигнете над реакциите на страха си. Трябва да навлезете в силно съгласувано състояние на емоционална вибрация, за да сте ефективни в тази служба.

 

Постоянство

Тъй като ситуацията във Фукушима ще продължи под различни форми за много години, това не е краткосрочно приложение на духовно майсторство. Това изисква вие да посетите ситуацията в медитация много, много пъти. Задачата да се присъедините към настоящата служба, т.е. трансформирането на ситуацията във Фукушима чрез високо съгласувани състояния на емоция и яснота на целта, изисква вниманието ви многократно. С други думи, след като получите усещане за медитацията, вие навлизате отново в нея, когато почувствате призив да направите това, докато ситуацията във Фукушима напълно се разреши.

 

Медитацията

 

Звуците, които изграждат тази медитация, включват целебни енергии към природните духове от региона покрай Фукушима. Тя също включва подкрепа за човешките същества, работещи върху задачата за изваждане от експлоатация на съоръжението.

 

Когато слушате тази звукова медитация, вие идеално бихте навлезли в състояние на вибрационен резонанс, който бихте описали като екстаз, безлична любов, признателност или благодарност. Докато стоите в едно или във всички тези кохерентни състояния през цялото време на медитацията, вие си представяте положителни резултати, по каквито и начини те да ви се явят.

 

Ако не знаете как да навлезете в състояние на екстаз и искате да експериментирате с това съгласувано състояние, ние ви предлагаме да прочетете предишното съобщение, озаглавено Екстазът и сърцето,  което представя прост метод за генериране на това състояние на съзнанието.

 

Не е важно кое съгласувано състояние на съзнание използвате, т.е, екстаз, безлична любов, признателност или благодарност. Но от жизненоважно значение е вие да постигнете високо съгласувано състояние, което надмогва страха, за да бъде ефективно по време на тази медитация.

 

Без да знаете как това ще бъде осъществено, вие поддържате ясното намерение ситуацията във Фукушима да се разреши в полза на живота на тази планета.

 

Колективно това намерение ще задейства ефект на квантово поле. Целта на тази енергийна дейност е да вдъхнови нови технологии и нови начини за справяне със ситуацията.

 

Самата медитация е с продължителност 3 минути и 28 секунди.

 

Лична защита

 

Ако живеете сред или близо до Тихия океан, предлагаме ви да прочетете предишното ни съобщение, озаглавено Лекарства от Светлина. Това е умствен/телесен/духовен процес, който включва най-висшите ви измерни аспекти, за да защити биологичния ви израз, т.е, физическото ви тяло.

 

Заключение

 

Това съобщение е призив за специфична и силно отговорна планетарна дейност и служба. Ще знаете, ако сте призовани да участвате в тази форма на Планетарна Служба, защото ще почувствате отговор в сърцето/ума си и оживление на съществото си.

 

Ние сме го казвали преди и отново ще го кажем, „Пътуването на Посветения е изкуството да прилагаш съзнание към живота”. Именно чрез това прилагане вие придобивате по-голямо майсторство.

 

За тези от вас, които се чувстват призовани да се присъединят към тази форма на планетарна служба, изпращаме към вас най-дълбоката си признателност.

 

Хаторите

26 ноември 2013г.

 

Мисли и наблюдения на Том

 

Скоро след земетресението в Япония през 2011г., което жестоко разруши ядреното съоръжение при Фукушима Даиичи, бях в медитация, когато неочаквано се намерих на въображаема скала с изглед към острова Япония.

 

Тибетски будист лама на име Ябсонг Ринпоч седеше до мен. Той посочи надолу и каза „ Скоро целият свят ще страда като Япония”.

 

Сякаш думите му се оказват тъжно пророчески.

 

Не е в обсега или целта на това съобщение да се обсъждат множеството екологични опасни сигнали, които сочат към Фукушима. Всеки, който се интересува от проучването на все по-големия брой данни, отвъд повърхностното третиране на кризата от основните ни медии, може да намери много в Интернет чрез търсене с думите „ радиация Фукушима”, „ ядрен срив Фукушима” и „ отломки от Фукушима”.

 

Просто бих ви призовал да си запазите „остроумията си”, тъй като има много погрешна и преувеличена информация, която изтича там за бедствието. Фактите са достатъчно плашещи и без да се налага да се навлиза в необосновани спекулации. За по-голяма яснота бих предложил да четете доклади от уважавани учени – особено онези от областта на ядрената енергия, екологията и морските науки, както и онези, които работят в областта на епидемиологичните проучвания (имайки предвид, че ракът и болестите, свързани с радиацията, се увеличават в различни населения, включително в Япония и Северна Америка). Също бих обърнал по-голямо внимание на уважавани алтернативни източници на новини. По мое мнение те включват, но със сигурност не се ограничават до The Huffington Post (www.huffingtonpost.com), Energy News (www.enenews.com), Simply Info (www.fukuleaks.org), The Guardian (www.theguardian.com), and Greenpeace (www.greenpeace.org).
История на Звукова Медитация Фукушима
След като Хаторите ме помолиха да канализирам тази звукова медитация, за да помогне в кризата, аз ги попитах – винаги скептик – да ми обяснят как тази медитация евентуално би могла да промени хода на такава истинска катастрофа. Преди всичко, радиацията от типа, излязъл от Фукушима, е силно токсична и унищожителна за повечето от биологичните форми на живот, включително и за нас хората, които сме се поставили на най-горното стъпало на еволюционната стълба, позиция, която смятам за много слаба.
Те обясниха, че звуковата медитация би се фокусирала върху трите споменати по-горе в съобщението им области – 1) да помогне на природните духове в района, 2) да помогне на хората, които поемат такава критична задача под злокобните обстоятелства и 3)да вдъхнови други хора в научните и технологичните сфери да създадат нови технологии, способни да се справят с безпрецедентните предизвикателства, които представя Фукушима.
Интересно е, че Хаторите са на мнение, че освен новите технологии за справяне с радиацията, някои от тези нови технологии ще са „биологични” и ще бъдат развити от биолози, изследващи клетките, както и от изследователи, които работят с гъби и плесени.
Хаторите твърдят, че когато самата Медитация e правилно приложена, тези, които работят с нея, в резултат на това ще създадат ефект на квантово поле, който може да повлияе на възможни бъдещи последици около Фукушима. По същество, тези, които изпълняват медитацията ще Скачат във времеви линии, както го наричат Хаторите.
Това е много важна информация, според мен, тъй като дава теоретично разбиране за това как такова краткотрайно нещо като тази медитация би могло да повлияе на такава ужасна ситуация в третоизмерната реалност. Следователно аз ви предлагам да прочетете предишното съобщение на Хаторите, озаглавено Изкуството на скоковете във времевите линии, ако вече не сте го прочели.(Бележка: Кликнете върху посочения линк).
Предполагам, че някои читатели биха искали да знаят какво се случи по време на процеса на записа и ще се постарая да опиша преживяванията си, въпреки че, съвсем честно, намирам, че думите не стигат, за да се опише зашеметяващата шир на енергиите и космическата помощ, която се предлага на човечеството в този най-несигурен преход. Ако не се интересувате от такива неща, просто прескочете нататък до подзаглавието Медитацията, където пояснявам подробностите за това как да я извършите.
Спускане на Светлина
Още с първите ноти на първия ченълинг, който стана основа на записа, аз психически усетих кула от бяла светлина, спускаща се от космоса в реакторите на Фукушима и в околностите и.
Когато записах други канализирани звуци, светлината често се променяше в тип виолетов пламък, който според мен е опит за трансмутиране на много трудните енергийни условия. Също така ясно усетих други цветове от светлинния спектър – особено златен, сребърен, син и пурпурен – показващи ми, че много духовни същества от реалностите на светлината също добавяха присъствието си.
В един момент по време на процеса на запис, част от който се случваше в малките часове на утрото, аз бях обзет от патос, тъй като канализираните звуци започнаха да текат от Кралството на Девите към природните звукове около Фукушима. За миг бях залят от чувство на крайно отчаяние, идващо от природните духове в региона, така силно, че трябваше да спра записа и да се успокоя, за да открия състояние на емоционален баланс, за да мога за продължа ченълинга.
На около една трета от записа можете вероятно да чуете три различни гласове до крайно стерео ляво, крайно стерео дясно и в стерео центъра. Това са гласовете на трите Върховни Деви (в моя език това значи високо нагоре по вибрационната скала на кръстопътя между Висшия Астрал и Етера). За мен тези гласове носят чувство на духовна сила и сила, смесена с меко и нежно състрадание.
Тези невероятни същества насочваха енергията си и цялото си внимание, за да подкрепят и природните духове в региона, и човешките същества, които са изправени пред страшната задача да извадят съоръжението от експлоатация.
Медитацията
Записът е дълъг 3 минути и 28 секунди.
Въпреки че Хаторите описаха доста добре медитацията, в интерес на яснотата, ето стъпките:
1)Навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз. Съзнателно навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз според собствения си капацитет да навлизате в съгласувани състояния на съзнанието. Най-простото съгласувано състояние, в което да се навлезе, за повечето хора е обикновената признателност. Ако сте по-умели в тези неща, може да изберете едно от по-сложните съгласувани състояния по ваш избор. Но за да съм ясен, обикновената признателност е достатъчно съгласувано състояние, за да направи медитацията ефективна. Както Хаторите ясно заявяват, трябва да сте в съгласувано състояние на ума и емоциите, което надмогва страха, за да има ефект от това.
2) Слушайте звуковата медитация, докато сте в това съгласувано емоционално състояние.
3)Представете си, според както за вас е естествено, че ситуацията във Фукушима се разрешава по начини, които са в полза на живота.
Този тип знаене не е само празна надежда или откровена фантазия от ваша страна. Това е изграждане на намерение чрез обединяване на съгласувана емоция и умствена яснота.
Тази енергизирана яснота е това, което създава ефектът на квантово поле, който Хаторите ми описаха, когато ги попитах как такава медитация би могла да допринесе с нещо реално на ситуацията.
С други думи, когато тези от нас по света задействат медитацията, ние ще задействаме задвижване на енергии, които могат да натрупат нови и по-положителни резултати. Как ще се прояви това, само можем да предполагаме. Но ако медитацията е успешна чрез всички наши обединени усилия, бих очаквал да видя увеличение и в случайностите, и в новите форми на креативно разрешаване на проблема, свързан с Фукушима.
Подозирам, че в нашата световна мрежа ще има много вариации на медитацията. Важното е да се работи с нея по начини, които ви се струват естествени и правдоподобни. Онези от вас, които имат опит в създаване на резултати чрез медитативни състояния на ума, без съмнение ще знаят какво да правят. За тези от вас, които не сте запознати с този тип медитация, основното ми предложение е да се настроите в нея и да бъдете обгърнати от съгласувана емоция, която сте избрали. Когато медитирате и наистина изпитвате съгласуваността на избраната от вас емоция, най-накрая ще намерите да изплува дълбоко интуитивно усещане. Този тип интуиция идва от собственото ви сърце/ум и ще ви разкрие как да работите чрез творческото си въображение. С други думи, след като сте навлезли достатъчно дълбоко в съгласуваност и сте задействали намерението си да си представите решене на проблема, идеите спонтанно ще изникнат в ума ви.
Едно от многото неща, които оценявам в тази звукова медитация, е, че е кратка и ефективна. Тя променя много бързо състоянието на ума ми в много възприемчиво състояние и благодарение на нейната продължителност откривам, че мога лесно да нагодя медитацията си към ежедневните си задачи.
Тази медитация е за самостоятелно използване когато и да пожелаете да я извършвате. На този етап няма планове за провеждане на глобална световна медитация, в която всички ние да медитираме по едно и също време.
Важно е да се запомни, че това не е еднократно действие. За да е ефективен този експеримент в съзнанието, медитацията ще трябва да се извършва от много от нас по света многократно в продължение на много години, даже на десетилетия. Наистина, за тези от вас, които избират да приемат тази форма на планетарна служба, медитацията е дълбок призив за намеса. Освен това, това ниво на работа ще изисква ниво на духовна твърдост и постоянство, което, за повечето от нас, е безпрецедентно.
Финална мисъл
„ Никой проблем не може да бъде разрешен от същото ниво на съзнание, което го е създало”.
Алберт Айнщайн
Click here, кликнете тук, за да чуете и/или свалите Звукова Медитация Фукушима(3:28 минути).
©2013  Tom Kenyon  All Rights Reserved  www.tomkenyon.com
Информация, която не е пряко свързана с това съобщение:
Разширена версия на Звукова Медитация Фукушима
След като работих известно време със Звукова медитация Фукушима, осъзнах, че искам да слушам по-дълга версия. Това беше, защото намирам, че точно тази звукова медитация е такъв дълбок портал към Реалностите от Светлина на Девите и Ангелите. Следователно създадох версия на звуковия запис, която е малко по-продължителна от един час и която наричам Преход в Реалностите на Девите и Ангелите.
Искам да е ясно, че версията, дълга 3 минути и 28 секунди, която е предложена безплатно в уебсайта, е всичко необходимо за вас, за да работите ефективно с медитацията. Не се нуждаете от нищо друго.
Преход в Реалностите на Девите и Ангелите сега е в наличност само като мр3 аудио файл за изтегляне.
Кликнете тук, за да отидете в магазина на сайта Click here to order Passage Into the Devic and Angelic Realms или посетете  (www.tomkenyon.com).
Превод:Tauno
© 2013 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони