Wednesday, January 8, 2014

Революцията в енергетиката е в ход ;-)


В Швейцария вече продават генератори
E-Cat на Андреа РосиШвейцарската фирма Firma TransAltec AG вече предлага за продажба термогенератори на Андреа Роси с изходна мощност 1 MW и 10 MW.Ето линк за сайта на фирмата:
Срок на доставка: 4 месецаНякои технически данни на термогенератора 1 MW :Изходна топлинна мощност 1 MW
Електрическа входна мощност: 167 kW
Диапазон на мощността: 20 kW-1 MW
Модули: 104
Мощност на един модул: 20kW
Входна температура на водата: 4-85 C°
Изходна температура на водата: 30-120 C°
Разходи за гориво: CHF 1.5 / MWh  (CHF – швейцарски франк)
Разходи за експлоатация и поддръжка: CHF 1.5 / MWh
Повторно зареждане: 2 пъти годишно
Гаранция: 2 години
Сертификат за безопасност: от SGS
Планиран срок на експлоатация: 30 години

Размери: 2,4 × 2.6 x 6 m
Тегло: 10 t

HOT-CAT-10MW за производство на електрически ток

Новини за технологията E-Cat на Андреа Роси

На сайта www.e-catworld.com, посветен на технологията E-Cat на Андреа Роси, в началото на януари 2014 има публикувани няколко статии, от които става ясно, че собственик на технологията сега най-вероятно е американската компания Cherokee Investment Partners LLC. Тази компания е създала фирмата Industrial Heat LLC, която е придобила правата върху технологията E-Cat.
Андреа Роси сега работи за компания, която има достъп до достатъчно капитал, за да финансира комерсиализацията на технологията. Компанията освен това има достатъчно опит, финанси и връзки, за да наеме учени и инженери, които да развият напълно технологията.
В проекта има и китайско участие. Цитира се съобщение, че един от шефовете на американската компания Tom Darden е посетил Китай през септември 2013 и е подписал споразумение с китайски партньори за създаване на “Китайско-американски Иновационен научно-технологичен парк” в китайския град Baoding, който е на около 100 мили от Пекин. На церемонията по подписването на споразумението е присъствал и китайският министър на науката. Като една от индустриите, споменати за развитие в този парк, е “проект за нова енергия от никелов реактор” - ясен знак за технологията E-Cat. Новата енергия (слънчева, вятърна и пр.) е доминиращата индустрия в китайската технологична зона Baoding, която е известна в Китай като “Долината на електричеството”. В зоната има пет национални научно-изследователски центъра.
Андреа Роси е заявил, че сега се провеждат продължителни тестове на технологията, както вътрешни, така и от независими екипи, които трябва да приключат през пролетта на 2014 г.
http://www.e-catworld.com

http://lucecita.blog.bg/novini/2014/01/07/novini-za-tehnologiiata-e-cat-na-andrea-rosi.1226158

1 comment:

 1. sorry to answer in english.
  E-cat is well advanced and the swedish research consortium of Swedish electric companies, publicly said they tested the E-cat and it worked. the published it in their corporate magazine.

  There are competitors like Defkalion, Brillouin, Lenuco...
  here is an executive summary
  http://www.lenrnews.eu/lenr-summary-for-policy-makers/

  many physicis think it was debunked, but it was never, the only 4 critics were abandonned by their author, because they could not defent them facing the facts.
  Only critics are obsolete or theory.

  this book, Excess heat by Charles Beaudette describe technically the controversy, the experiments, the critics, the debunking of the critics, the mentalities ... a book to read, the book to read.

  http://iccf9.global.tsinghua.edu.cn/lenr%20home%20page/acrobat/BeaudetteCexcessheat.pdf
  (published as PDF for ICCF9)

  hope this helps, and thanks to relay E-cat technology in your article!.

  ReplyDelete

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони