Friday, January 31, 2014

Сега ще бъде времето за вас да използвате дълбокото разбиране и любовта, които се научихте да задържате. – канализирано от Рон Хед

council
Съветът на Висшите Аз-ове
Днес нашият разговор ще продължи с обсъждане на това, което вашия Февруари донася.

Има много приказки и спекулации около тази тема сега. Това е истина, защото много хора са в състояние да усетят енергията на голяма предстояща промяна. Дори и тези, които нямат достъп до вашите новинарски медии, които не ви казват много така или иначе, или вашия интернет, чувстват масивно безпокойство, което поглъща много от вашите общества. Всички те са обект на все по-нарастващи наводнявания със светлина през които вашата планета преминава. Всеки и всичко, е имал, и има, промени направени в неговия енергиен състав, и това има повече и по-голям ефект върху техните физически и умствени същности.

Можем да сложим всичко това в едно просто разбиране, и преди сме го правили. Но ние ще го кажем по няколко начина, тъй като е по-добре да се получат огромен брой концепции през средата във вашите ограничени думи. Вие започвате да въплъщавате в себе си повече от истинската си същност. Висшите Висши Аз-ове, това което ние сме, сега са по-способни да се изразят чрез вас. Вие повдигате вашите честоти. Промените които бяхте търсили се проявяват. И ние можем да продължаваме и продължаваме.

Това бива изпитано от милиарди, които нямат представа относно това което ние говорим с вас. Бъдете готови за това. Помислете за нещата за които знаете, че са се случили на вас, че вие сте почувствали, видели или чули, и си представете как бихте се почувствали, ако не сте имали предшествуващото разбиране. Вие може би си мислите, че полудявате. Може да откажете да го признаете дори на себе си. Със сигурност няма да говорите за това. Много ще реагират по несполучлив начин. Но много повече, бъдейки наясно с вашите мисли за такива неща, ще дойдат при вас в момент на спокойствие и ще задават въпроси, опитвайки се да започнат разговор какъвто те не знаят как да осъществят.

Сега ще бъде времето за вас да използвате дълбокото разбиране и любовта, които се научихте да задържате.

Можем също така да ви кажем, че светлината и енергията която е довела всичко това на преден план, въпреки че е била огромна по обем и сила, само ще продължи да нараства. Ние отново изваждаме метафорите, които сме използвали като водопади, наводнения, приливи и лавини. Този процес е започнал сега задълбочено и вашия свят ЩЕ се промени заради него.

Сега, възможно е много да кажат, " Ние направихме тези неща. " И ние ще кажем, обратно, "ДА! " Това е което ние се стараем да ви кажем от толкова дълго време. Не е така като че ли някой на земята го е направил в противоположност на някой в ​​издигане го прави както и да е. Това разделение не съществува. Това е концепция, въпреки че е непълна. Почти бихме казали погрешна. Ние действаме с вас тук, ако тук е мястото, и действайте за нас там. Това е начинът за това. И сега можете да направите повече тук и ние можем да направим повече там чрез вас. И това ще бъде начин за това.

Надяваме се, че тези мисли ви карат да сте весели и оптимистични. Това със сигурност е време, за което сме работили и чакали.

Смисълът на всичко това е, че ние искаме да започнете да осъзнавате дълбокият ефект на вашите комбинирани мисли, мечти, и действия са имали, и имат. Искаме да чувствате вашата стойност за цялото. Искаме да започнете да мислите за себе си КАТО за цялото.

Сега това е нещо, което ще отнеме много векове за да завърши, но вие правите старт.
С любов ние казваме, " До следващия път. "
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони