Tuesday, January 14, 2014

Енергийни Тела - Аури


Нашите енергийни тела (аури) са невероятни и интелигентни! Знаете ли, че вашата аура ви предпазва от повечето ниско-вибрационни енергии, с които влизате в контакт? Мислете за вашата аура като за енергична кожа, защитаваща вашите деликатни вътрешности (чакри) от увреждане и атака. Когато вашата аура е силна, тя действа като бариера и ниско вибриращата енергия, привързаностите и тъмните същества са просто отблъскани далеч от вас.

Има много неща, които могат да отслабят вашата аура и да позволят нежелани енергии. Добрата новина е, че повечето от тези неща могат да бъдат предотвратени и / или поправими. Помислете за вашата аура като за една крушка. Когато димера се обърне надолу вашата аура е слаба и уязвима. Липса на сън, болест / операция, изпозлването на наркотици и алкохол са някои от причините за слаба аура. Други причини са отклоненията в Коренната Чакра, негативното мислене и даването на повече, отколкото получавате.

Има много начини за укрепване на вашата аура, запазването на вашия димер в обърната посока нагоре!

Първият е да сте наясно с това, което поставяте в тялото си. Високо вибриращите храни и напитки помагат да поддържате вашата аура силна. Това означава живи храни и чиста вода. Ако не сте сигурни за нещо, подръжте го в ръцете си и се запитайте, добре ли е това за моята аура? Вие ще почувствате отговора в сърцето си.

Заболяванията и хирургията отслабва вашата аура. Важно е да имате сесия с енергиен лечител след дълго боледуване или операция, за да поправи всяка вреда в енергийното тяло.

Многото сън е добре за вашето енергийно тяло, точно както физическото ви тяло, то се нуждае от време, за да се поправи и регенерира.

Наркотиците и алкохола намалят вашите вибрации, обръщайки вашия ключ за димиране надолу. В моя опит, наркомани, особено на Мет, Кокаин и Хероин имат много слаби аури и са податливи към прикачване на тъмни същества.

Наличието на силна Коренна Чакра е важно за здравето на аурата. Ние черпим енергия от Земята чрез нашите Коренни Чакри. Тази енергия подсилва нашите физически и енергийни тела. Ежедневното заземяване е важно, за да се запази тази енергия силна. Един прост начин за заземяване е да стоите боси на пода (или на земята отвън) и да визуализирате червени корени на дърво, растящи от дъната на краката ви и изпращайки ги дълбоко в Земята, закотвяйки ги като дърво за Земята. След като изпратите вашите корени надоло, изтеглете нагоре енергия от земята във вашата Коренна Чакра. Почувствайте тази енергия как се издига чрез енергийното ви тяло и напуска вашата Коронна Чакра. Тази практика свързва отново Коренната ви Чакра всеки път, когато правите това, осигурявайки силна връзка.

Отрицателното мислене понижава вашите вибрации и привлича нещата, за които сте загрижени. Поддържайте благодарност, записвайте 10 неща, за които сте благодарни всеки ден. Това ще се превърне в навик за положително мислене.

Изключително важно е да балансирате даването и получаването в живота си. Бъдете сигурни, че позволявате също толкова време, внимание и подкрепа към вас, колкото и давате. Ако просто се дава и дава или отнеме и отнема, енергийното тяло е извън равновесие, отслабвайки вашата аура.

Силата на аурата варира през цялото време и лесно се коригира. Затворете очи и си задайте въпроса: "Колко ярка е моята крушка?" Визуализирайте и решете ако трябва да се завърти вашия димер. Лесни начини да дадете на своята аура тласък са: вземете баня с морска сол, слушайте любимата си оптимистична песен, медитирайте, дръжте парче от Селенит, смейте се, пийте вода, излезте навън, направете списък с благодарности, говорете с приятел, получете масаж или лечебна енергийна сесия.

Благословения!

Кристи


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони