Wednesday, January 22, 2014

Дръжте се за вашите седла като че ли животът ви зависи от това още малко. – канализирано от Рон Хед

 Съветът на Висшите Аз-ове

Ние продължаваме.
 cosmic wind
Ако можехте да видите какво се случва с толкова много други в този момент, както ние го правим, щяхте да имате много по-ясен и по-оптимистичен поглед върху обстоятелствата, отколкото повечето от вас имат. Вие виждате, ясно или не толкова ясно, собствения си напредък. Вие знаете за това какво може да се случи на приятели и познати, може би. Дори и така, това ваше знание е ограничено до това което ви е казано и вашите собствени интерпретации на него.

Ние, обаче, виждаме целият гоблен на вашия колектив. И как бихме могли другоядче, тъй като ние, сме се постарали да ви научим, и сме дълбоко ангажирани като участници в целия процес. Също така е важно за вас да започнете да разбирате, че вие също сте напълно ангажирани. Това е голяма част от това, което ще започнете да разбирате сега с вдигането на завесата, заминаването на завесата.

Ние ще нарисуваме за вас сега една бърза картина, ако искате, на един много важен процес, който се провежда в момента за мнозина. Вие го видяхте споменат тук и на други места, но може да сте му отдали по-малко внимание, отколкото се налага. По никакъв начин не желаем да се чувствате изолирани, ако конкретните неща които ние споменаваме не са част от сегашния ви опит. Това което ние искаме да направим е да ви предупредим да наблюдавате вашите собствени вътрешни Аз-ове и външните ви животи за подобни промени. Някои получават активиране на способности, за които те не са знаели, че ще имат. Някои имат срещи, в състояние на сън или не, със същества, различни от тези които те мислят за възможни. Някои стоят в моменти на учудване осъзнавайки, че някои неща са спрели да " натискат техните бутони " , както вие казвате. И някои са в състояние да разберат, че изпитват сливане с по-високи аспекти от себе си. И има много, много повече неща, които ние не споменаваме.

Има почти седем милиарда от вас тук, всеки един уникален по състав и цел. Ние нямаме толкова много място тук. Така че нека да отбележим, че това от което имате най-много нужда, е да приготвите себе си за каквото идва, и това е което вие, и ние, довеждаме наоколо за вас сега.

Някои ще изберат да не го получат. Но онези, които следват този вид съобщение ще бъдат или ритащи-и-крещящи или плъзгащи-и-смеещи се получатели. Вие избрахте така и вие НЯМА да бъдете забравени.

Сега, дойде време за предаване. OХ, не ви харесва тази дума. И ние разбираме защо това е така. Това което ние ви молим да направите, обаче, е да оставите на нас юздите за малко и да се държите на вашите седла като че ли животът ви зависи от това още малко. Считайте го за карнавално яздене. Или, както хумористите биха казали, " Дръж ми бирата и гледай това! "

Това, скъпи единствени, е на път да бъде забавна година, ако се отнасяте към нея по този начин. Разбира се има неща които ще бъдат поправени, които може да не се виждат много хубаво по това време, но бъдете съсредоточени и всичко ще бъде добре.

С любов ние казваме , " До следващия път. "
Превод:Hristo
http://oraclesandhealers.wordpress.com/2014/01/21/hang-on-to-your-saddles-for-dear-life-for-the-next-short-while-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони