Wednesday, January 29, 2014

Изцеление


Лечение буквално означава да се стане цяло, като в същото време Болестта обикновено се отнася до личния опит на нежеланото и, или болезнено физическо или психическо състояние на човека.

Обикновено в преследването на комфорт, болестта е лъжливо възприемана като враг, затова ние правим решения и формираме погрешни вярвания за болестта. Но какво ако бихме могли да възприемаме болестта по друг начин? Какво ако гледаме на заболяването като част от лечебния процес? Как ще се промени нашият опит?

Болестта е важен аспект от изцелението, защото това е най-естественият начин, чрез който душата ни непрекъснато се преобразува или изключва не-любящите енергии от нашето тяло и нашата аура. За съжаление ние имаме склонност да се противопоставяме на този много необходим процес, защото не разбираме, че заболяването е част от самия лечебен процес, и в резултат на това страдаме.

Колкото и да искаме да сме същества от светлина, това все още не е реалност за всеки от нас живеещ на тази планета. Така че ние сме обект на някаква форма на физическо или психическо заболяване в хода на нашия живот. Най-важното е да не се съди, да не се противопоставя на или осъжда заболяването. Вместо да се каже: "Защо причиних това на себе си? Или "Какво съм направил, за да доведа това върху себе си?", най-добре е да се разграничим от нашите възприети тълкувания и да станем едно с болестта. Без осъждане, вина или жертва.

С този нов модел, ние можем да бъдем чист, любящ канал, чрез който Божията любов може да потече, за да създаде трансформация (лечение), необходима на всички нива на нашето същество.

Следователно, пътуването от заболяване към изцеление започва с решението да се възползваме от възможността да поставим нашата стойност в присъствието на любовта над всичко друго. Има много неща, които все още са невидим за нас, но когато ние поставяме стойността си върху любовта, ефектът на заболяването след това е много положителн, защото е от това съзнание, от което истинското изцеление се провежда.

Благослови заболяването, това е знак, че се изцеляваш.

В това се намира подаръка.

Любов и Благословии

~ Angelica & Terence Atman

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони