Thursday, January 16, 2014

За вас не е възможно да бъдете отделени от Създателя. – канализирано от Рон Хед

 spiral galaxies
Ахрангел Михаил и Съветите на Вашите Висши Аз-ове

Ние сме тук днес, за да ви поднесем още един поглед към темата която повдигнахме в по-ранно съобщение. Тази тема е съставът на кой вие сте, на кой ние сме.

Това изглежда да е много сложна и трудна тема от вашата гледна точка, но нека ви уверим, че това не е така. Трудността се състои само в новостта на мисълта за вас. И тогава, разбира се, има такива, които не могат или не ще приемат такива мисли поради собствените си лични причини.

Повечето от вас които четете това са тези, за които това не важи. Време е за вас да започнете да разбирате, че вие ​​сте много повече от това, което е обградено от вашите физически тела. Също така, помислете, че това се отнася за всеки друг човек и всяко друго същество, около вас. Въпреки че вашите сетива ви казват, че имате ограничения, че вие сте отделени от всичко, това не е вярно, в действителност. Но това ще ни отведе далеч върху друга допирателна.

Каквото искаме да разсеем сега е вашето възприятие, че животът се случва на вас. И докато ние сме в него, нека също да се отървем от мисълта, че нещата са решени, преди да дойдете "тук" и няма какво друго да направите. Няма противоречие между идеите за съвети напътстващи живота ви, както и факта, че вие ​​сте едно същество със свободна воля.

Сега, защо е така? Най-скъпи приятели, това е така, защото точно зад булото на вашата забрава има продължение на вас, което седи с нас и получава настоящото ръководство и се съгласява с него, всъщност, помага за неговото формулиране. Вие, в по-голямата си част, ръководите себе си. И все пак, дори когато ви занимава тази идея, вие казвате : "Аз никога не бих избрал това! "

Вие казвате това във вашите моменти на болка, а ние ви казваме че вие бяхте и вие го направихте. Номерът, ако е един при всички, е да погледнем отвъд болезненото и да попитаме: " По какъв начин това ми служи? " Това е МНОГО труден въпрос за проумяване в много ситуации. Ние разбираме това. Обаче то е вярно, въпреки всичко.

Няма същество в цялата тази вселена, или дори в някоя друга, коeто да решава да ви накара да страдате за нещо. Е, с изключение на вас самите, разбира се. Ние ви молим да се вгледате в тази възможност. Когато и ако животът не е това което вие искате да бъде, където и за каквото съдите себе си ни повече, ни по-малко, като грешни, като виновни, като нуждаещи се за да компенсирате. И ако просто не можете да си представите какво може да бъде, всичко е наред. Простете на себе си така или иначе. За какво може би не сте в състояние да простите на себе си, за което вашият Създател вече ви е простил? Наистина ли сте толкова сурови към себе си? Е, да, вие сте, скъпи приятели. В много, много случаи, вие наистина сте.

И вие да сте отделени от нас и от Създателя? Не е възможно за вас да бъдете отделени от Създателя. Вие живеете в тази илюзия. Вие никога не сте държани отделно от нас, или от вашите водачи, или от вашите семейства тук, също така. Има, тук, много по-голяма част от вас, отколкото можете да си представите която никога не е отделно от нас. И така, с цел да се справите с живота си, вие сте създали друга илюзия.

И тогава там е истината, че сте били в състояние да възприемете истината за всичко, което току-що обяснихме, че не бихте искали да останете там, където сте. А там, където сте в момента, е точно там, където искахте да бъдете в този момент.

Вземете сърцето си, скъпи единствени. Ние знаем, че това е трудно място, където вие да намерите себе си. Но вие сте там точно сега, с цел да промените това и също да станете свидетели и да изживеете тази промяна. Най-тежката работа е почти напълно свършена сега. Вече сте в позицията на обучение сега как да привлечете това, което желаете с далеч по-малко опозиция, отколкото досега. Най-големият проблем за вас сега ще бъде, че промяната често е объркана. Но, тъй като тя също ще се разгръща и не изведнъж, там също ще има много да се празнува и да се насладите.

Връщайки се към първоначалния предмет на това съобщение, вие много скоро ще започнете, в действителност много от вас вече са започнали, вие много скоро ще започнете да чувствате разбирането на вашите по-големи Аз-ове и тяхната връзка с Цялото. Това ще бъде нещо, което ще расте във вас през цялото ви съществуване, но то започна. Благодаря ви за вниманието през това доста дълго съобщение. Любов към всички вас, скъпи приятели. Добър ден.

Превод:Hristo
 

http://oraclesandhealers.wordpress.com/2014/01/13/it-is-not-possible-for-you-to-be-separate-from-creator-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони