Sunday, January 12, 2014

Седмично послание на Хиларион 12-19 януари 2014г.

Възлюбени,
Времената, които ви предстоят, са изпълнени с енергии на нови начала и това създава чувство на очакване, докато същевременно се нуждаете от завършване на всички външни неща и има усещане за чакане в празнотата между два свята. Странно време е за онези от вас, които са работели усърдно, за да се синхронизират с по-висшите си аспекти, защото знаете, че работата е в процес на завършване и все пак намирате, че пътят напред е мъгляв и неопределен. Това е, защото вие създавате вашия свят, като преминавате през всеки ден, и не сте свикнали да творите съзнателно. Това чувство ще отмине и по своята природа е временно, всичко, което е необходимо, е желание да бъдете напълно присъстващи във всеки момент и да интегрирате тази нова идея за себе си. Съзнателното създаване е следващата стъпка във вашата духовна еволюция и изисква повече внимание от ваша страна.

Създайте план за това какво желаете да сътворите и да изпитате в личния си свят. Направете списък на това как би изглеждало това за вас, включително чувстването на емоциите да имате това, което искате, виждайки себе си, имащи опита с чувство на бодрост и благополучие. Визуализирайте всеки детайл, доколкото можете и колкото често можете. След това, когато почувствате, че е готово, пуснете го към вселената и знайте, че то се проявява за вас. Този метод работи най-добре за започване на новото ви творение по времето на фазата на новолуние, работата върху визуализацията и приемането му по време на пълнолуние, когато вие го освобождавате към вселената, знаейки, че ще се прояви в божествено за вас време. Вие ставате съзнателни творци в ежедневния си свят. Някои от вас може да имат нужда да поддържат тази практика, докато тя стане по-лесна за вас. Помнете, че нищо, което току-що е започнато, не се проявява веднага, но с повече практика и трениране, ще станете професионалисти.

Онези от вас, които изостанаха миналата година, сега са готови да се придвижат напред още веднъж. Получавате втория си шанс, както се казва, и ще се намерите започващи работа върху самоусъвършенстване с обновление и голям ентусиазъм. Сега пътят напред ще бъде много по-лесен в сравнение с преди. Ще сте изпълнени с чувство за по-висша цел и много от вас ще стигнат до осъзнаване на ролята си в божествения план. Също така ще започнете да разбирате колко отлично всеки ваш опит, който сте понесли по време на пътуването си до този момент, ви е помогнал за достигането на чувство за увереност и лично усещане за собствената ви мощ. Всеки опит имаше своя собствен дар за вас и сега вие може да използвате това, което сте придобили и научили, с повече разбиране и умение в полза на себе си и на ближните си. Вие бяхте обогатени с повече чувство за собственото ви величие и собствените ви способности.

Важно е да се отнасяте към себе си с повече доброта в мисловния си процес и помнете, че всичко, което сте изпитали в живота си, е това, което душата ви пожела да поеме, за да ви донесе по-голямо усещане за майсторство. Това е сега мястото, където стоите в пътуването си. Празнувайте това завършване като наградите себе си с действие или вещ, които са ценни за вас. Да е нещо, което ви носи голяма радост и ви помага да си припомните колко много път изминахте от началото на пътуването в по-високото съзнание и разбиране. Молим ви да отпразнувате миговете, които се разгръщат за вас, защото това помага да поддържате честотното си ниво в синхрон с все по-нарастващите енергии, които текат през атмосферата, за да наводняват непрекъснато планетата.

Всеки ден се свързвайте със Земята и се заземявайте. Яжте храни, които включват по-високите честоти във всяка клетка на вашите все повече променящи се тела. Заявявайте всеки ден, че сте вечно мощно същество, което може да спре процеса на стареенето и да обнови себе си на всяко ниво. Мислите и намерението са нещата, които носят реалността в опита ви. Запишете намеренията си и ги повтаряйте всеки ден, най-добре в началото на деня, но това, което е най-важно, е упоритото ви постоянство. Вие създавате новата си реалност чрез практикуването на това и всеки ден е ново свежо начало. Изпълнете го с най-позитивни и доброжелателни намерения за себе си, за любимите си хора, за общността си и за цялата си планета. Любовта е разрешението във всички ситуации и това става по-забележимо в личния ви свят.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион
 
Превод:Tauno
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.   
Thank you for including the above website link when posting this message.

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони