Saturday, August 10, 2013

Montague Keen - 28 юри 2013

 „Започваме да живеем истински едва, когато спрем да мълчим за нещата, които имат значение”

Мартин Лутер Кинг

Тези, които са се събудили трябва да се обединят, да осъзнаят, че имат силата и способността да  говорят силно без страх. Мълчанието ви е позволило гражданските права да бъдат потъпкани, а целта е всеки, който не е съгласен с Тъмните сили, да бъде принуден да замълчи. Точно сега всеки ден е важен. Не можете да стоите и да казвате „ Никога няма да го направят”. Те го правят!

Всъщност, изграждат затвори, където ще изпратят онези, от които не се нуждаят. Много от вас сляпо им помагат да направят точно това, казвайки „Това ми е работата” или „Имам семейство, за което да се грижа”. Въпреки, че е разбираемо, вижте какво помагате да се създаде за семействата ви и за милиони други невинни хора. Не можете да затворите очите си за това, което е направено точно под носа ви. Те са толкова убедени, не се притесняват да прикрият злите си планове в тайна. Гледат на себе си като напълно контролиращи човечеството.

Всеки от вас има избор, така че използвайте го. Мисленето, на което сте научени, трябва да бъде изхвърлено. Това е, което ви внушават чрез религията и образованието. То е вашият затвор. Умът надделява над сърцето и душата ви. Наричате го логическо мислене, но точно то ви държи под контрол като затворници. Сега, искам от вас да намерите пътя към сърцата си. Това ще ви даде ясна представа за съвременната реалност и на това като инструмент за какво ви използват. Имате достъп до всякаква помощ. Не сте сами. Трябва да направите първите крачки, да изхвърлите тъмнината от своя живот.

Имайте предвид, че много хора, които бяха на пътя на светлината са били засенчени и от време на време може да дават грешна информация. Трябва твърдо да отстоявате своята истина. Сърцето ще ви води. Много хора преминават през такива вътрешни битки, опитвайки се да останат на правилния за тях път. Тъмните сили губят позиции и стават все по-порочни в опитите си да задържат властта. Свържете се със своя собствен Ангел пазител, за да ви води и защитава. Това, което в момента преживявате беше планирано. Това е финалната битка между Господарите на Светлината и Господарите на Мрака. В сърцата си знаете, че светлината ще премахне всички тъмни следи. Така започва Новата Ера и всяка страна по света ще има полза. Мирът ще бъде възстановен.

Плановете ни за бъдещето са големи. При необходимост ще ги разкрием, за да се знае. Съсредоточете се върху истината и не се отклонявайте от нея, независимо какви примамливи изкушения ви се поднасят, за да объркат пътя ви. Всичко,  което обещават Тъмните сили е илюзия. Те манипулират съзнанието. Откажете да бъдете подвеждани от тях.

Любовта е най-високата вибрация. Когато сте изпълнени с любов, нищо лошо не може да ви достигне. Не позволявайте на страха да проникне в живота ви и да ви отклони  от следването на Божествения път. Атакуван е всеки, който има мисия за осъществяване, но вие можете да преодолеете тези пречки и когато го направите, ще бъдете много по-силни. Трябва да сте твърди в убежденията си и да можете да разбирате кога другите са атакувани и се нуждаят от подкрепата ви. Помогнете им да осъзнаят какво им е сторено. Обградете ги с любов и светлина.

Медитацията ще засили връзката ви със светлината. Открийте пътя, който най-много ви подхожда и той ще ви държи в центъра. Опитайте се да избегнете безсмислените глупости, които ви заобикалят и се борят за вниманието ви. Всичко това е част от плана. Не се поддавайте.

Древните портали стават активни още веднъж. Ще разпространят светлината си, за да оживят Земята в подготовка на това, което предстои. Бъдещето, което създавате сега има огромно значение за човечеството и за планетата ви. Преминете през това с широко отворени очи и увереността, че сте на правия път. Вие ще бъдете средството, чрез което от Земята ще се премахнат всички оръжия на разрухата: убийствата и войните ще престанат, а армиите ще бъдат използвани да възстановят всичко, което преди това са унищожавали. Приоритет ще бъде изхранването на света. Може да се направи бързо и ефикасно. Мислим за всичко, което трябва да се направи. Когато виждаме цялата картина, сме в позиция да насочваме и помагаме. Това е обединяване на усилията от двете страни на живота, сплотяване в името на спасението на човечеството и планетата от Тъмните сили, които се опитват да ги унищожат.

Погледнете към времето, когато всяка тъмнина ще бъде премахната и планетата ви ще е напълно възстановена, когато цялото човечество се обединява, за да живее в мир и хармония. За да се осъществи това, може да се наложи да направите някои жертви или да се борите. Помнете, че нищо няма да ви бъде изпратено, ако не можете наистина да се справите с него.

Когато отстоявате истината, нищо не може да ви отклони от пътя. Не забравяйте, че водите битка, която ще спечелите. Понякога плановете се изменят и това, което трябва да бъде променено, ще се промени, защото нищо не е окончателно.

Ние сме на точния път и това е, което има значение. Броят ни нараства всеки ден, когато все повече страни се отварят за истината. Трябва да знаете, че всеки един от вас е добре дошъл и ценен. Всички вие сте част от цялото. Колко хубаво ще бъде, ако се премахнат всички бариери и хората заживеят като едно, обменяйки опит.

В личен план вие се развивате, а ние споделяме вълнението ви. Никога няма да сте твърде стари, за да се учите. Благодаря на тези, които ви съветват. Те са избрани точно за това. Подкрепяйте с любов и доброта онези край вас, които се борят с Тъмните сили. Опитайте се да ги обграждате със светлина и любов. Моля всеки да си позволи да го направи за онези, които са под атака и се опитват да достигнат другата страна.

Винаги ще съм на ваша страна. Любовта ми към вас никога няма да умре.

Оставам все така твой обожаващ Монти.

Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague28-07-13.html

Montague Keen Languages

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони