Tuesday, August 6, 2013

СаЛуСа – 6 август 2013г.


Вашето ниво на вибрация се повишава експоненциално всеки ден и онези от вас, които се подготвят за още по-високи вибрации, вече чувстват вътрешната промяна. Вашата способност да абсорбирате в себе идващата Светлина силно се повиши и скоро ще се види също и навън. Още една вълна на почистване премина за вас и за Майката Земя и вие буквално можете да я усетите във въздуха. Светлината от вашето Слънце е по-ярка, защото сега вие сте в състояние да получите по-високи честоти в сравнение с когато и да било преди. Огледайте се около себе си и вижте сами и почувствайте свежата енергия, която е навсякъде. Старата енергия на страдание и тъга се заменя с новата, пълна с Любов и състрадание към абсолютно всеки. Колкото повече се изчиствате, толкова повече ще чувствате тази свежест и Любов наоколо, така че и за миг не се колебайте и довършете това, което започнахте преди дълго време и което беше много трудно и болезнено, но сега дори най-тежките проблеми могат да се изчистят с лекота, тъй като честотата нарасна в безброй пъти и разбира се, вие осъзнахте много добре този процес, като знаете вече кога нещо се нуждае от вниманието ви. Някои може да решат да игнорират това и е напълно ваш собствен избор с каква скорост да вървите, но ние искаме да ви напомним, че никога не е било лесно за вас напълно да стъпите в Светлината, както е сега.

Това са моментите на истинското ви пробуждане и ние сме много щастливи да сме с вас, затова оставете всичките си съмнения и просто почувствайте нашата енергия да тече към вас. Знаем, че искате да ни видите най-после да се приземим, все пак колкото повече се фокусирате върху нашата енергия, толкова повече ще привлечете тези неща като разкриване и приземявания към вас. Всяко от нашите съобщения е свързано с истинско усещане и свързване с нас без никакви тревоги по отношение на кога и как. Нека това да е нашето участие от общия ни план с вас и когато дойде точния момент, вярвайте ни, ние няма да „губим” дори минута и ще пристигнем по такъв красив повод, който все още е извън въображението ви, и много от вас, които са в синхрон с енергията ни, вече чувстват, че ние идваме.

Винаги слушайте вътрешното си напътствие, защото то не може да ви излъже и чувствайте привличането на по-висшите ви опити, които са на път да навлязат във вашата реалност. Подготовката за тях е много важна, ето защо ние чувстваме, че трябва често да ви напомняме за собствената ви готовност и за промените, които са необходими преди това да стане. Ние също така искаме да ви напомним, че след като сте видели цялата красота на това със собствените си очи и сте получили тези чудесни чувства в тялото си, ясно ще разберете защо се нуждаехте да бъдете подготвени точно за този период от време. Имате предвид, че когато встъпите в новата си реалност, ще имате много време за собствени удоволствия и няма да ви се наложи да се тревожите, че ще пропуснете нещо важно, тъй като не може да закъснеете, така че фокусирайте се върху визиите си относно това как ще изглежда животът ви и скоро ще осъзнаете, че сте изоставили илюзията за време и животът ви се е променил.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете целите, които си поставихте, и повечето от вас сега са наясно с това. Почувствайте енергията ни и оставете старите нереализирани фантазии, които някога имахте, тъй като те само ви задържат и ни чуйте, тъй като ние ви казваме, че идваме по най-красивия начин. Бъдете в синхрон със Сега, бъдете в синхрон с нас и наистина почувствайте тази чудесна енергия, която създава този синхрон. Обичаме ви всички.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони