Friday, August 2, 2013

СаЛуСа – 2 август 2013г.

Ние започваме нова фаза на взаимоотношения с вас и някои вече усещат това. Ние ви подготвяме за нашето идване и искаме да сме сигурни, че разбирате какво означава това за вас лично и за всички вас заедно като общество. Ние правим това стъпка по стъпка без намерение да ви претоварим или да ви изплашим. Зависи от вашия план на живот кога и как ще се случи това. Онези от вас, които са готови да продължат и достигнаха определено ниво на съзнание, може да се изненадат от това колко бързо нещата ще се променят към красивия им опит, за който са мечтали от много дълго време. Ние отново ви молим да се фокусирате върху изчистването си, защото то е най-важно за способността ви да се издигнете още по-високо. Не се колебайте да помолите за помощ, защото сте обградени от толкова много Същества от Светлина, които са нетърпеливи да ви помогнат така, както никога не сте били подпомагани преди. Почувствайте тази Любов, която се излива във вас и и позволете да отиде във всяка една клетка на вашето тяло и не позволявайте на тревоги или съмнения да ви спрат. Светлината и Любовта са най-силните инструменти за вашата вътрешна трансформация и вие ще започнете да я виждате също и отвън. Вярвайте си, защото единственото нещо, което забавя собствения ви процес на промяна, е притеснението, че може би не сте в състояние да я осъществите.

Ние ви уверяваме, че наближава финалната си линия също и трансформацията на вашите финансови и правителствени системи и с нарастващото ви съзнание, вие сте по-способни да приемете всичките промени, които са необходими, за да завършите успешно този „маратон”. Не става дума, а и никога не е ставало дума за това да сме първите, а да донесем до финала колкото може повече хора с нас. Живейте в Сега и ще видите, че всичко се случва толкова чудесно и мирно от гледна точка на вашия спокоен и центриран вътрешен аз. Изпратете Любовта и Светлината към всички места по вашата възлюбена Майка Земя, за които чувствате, че се нуждаят от това и вижте колко сте силни, защото само с любящите си мисли можете да помогнете за облекчаването на страданията на толкова много хора. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите съюзници за разрешаването на тези проблеми, но все пак не можем да окажем натиск върху никого, защото има свободна воля, която действа. Това не означава, че ситуацията на нещастните Хора няма да се промени или никой няма да им помогне, а напротив, тъй като правителствата ви вече прилагат нови промени в предишните програми за подпомагане на бедните хора по вашия свят, които предишни програми се оказаха в много случаи безполезни и неефективни. Вие вече може да намерите информация за тези промени във вашия интернет и също и в други медии.

Поддържайте се в спокойно състояние на ума, защото както много от вас откриха, това е най-добрият начин да разрешите всички проблеми, които възникват в ежедневието ви без нужда от гневна или обвиняваща реакция към себе си или другите. Не се обвинявайте, ако това се случи, вие не сте перфектни и никой не очаква от вас да сте такива, просто помислете върху това и ние и много от вас вече знаят, че следващият път, когато се сблъскате с подобна ситуация, ще реагирате по-спокойно и с разбирането, че говорите на друга любяща душа, която може би вижда нещата различно от вас, все пак няма нужда да спорите или да се наранявате взаимно. Гледайте на всички други като на себе си, тъй като вие също имахте „мрачните си дни”и споделете любовта си с тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги ние изпращаме любовта си на всички вас. Позволете я във вашите същества и почувствайте колко чудесно „говори „ тя на Душата ви. Помнете, че сте обичани отвъд въображението си и като знаете това, оставете всичко старо зад себе си и ни приветствайте с добре дошли като ваше истинско Семейство.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

Webpage: SaLuSa in Love and Light

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони