Friday, August 23, 2013

Големият Секстил - 25 Август - ТРАНСФОРМАЦИЯ - Плеядите


от Анна Меркаба на 19 август 2013

В следващите няколко дни на земния Ви път, ще има отново проявление на едно божествено събитие във вашето небе когато големи небесни тела се движат към място за да образуват шест лъча. Друг портал за пореден път ще се отвори за да донесе със себе си силна инфузия на светлина върху Вашата планета. Това е времето, в което всички вие ще бъдете в състояние напълно съзнателно за колективно свързване отново с божественото. Съчетано с всички енергии, които асимилирахте и усвоявате докато спите в телата ви за последните няколко седмици, енергията, която ще се освободи върху ГАЙЯ ще има огромна сила да се съборят старите системи и за трансформиране на всички, които стоят на пътя ви.

И така, ние молим всички вас, които жадувате промяна, да се свържете с божественото и позволите телата ви да станат леки котви, колони от светлина, чрез която чисти космически енергии на любов, мир, тишина, спокойствие и разбиране да могат да преминат през Вас в дълбините на вашата планета.

Молбата ни е, когато тази енергия преминава през вас, за да можете напълно да се слеете с енергиите, да наблюдавате своите мисли непрекъснато в продължение на 3 дни. Един ден преди портала, през портала и на следващия ден след затварянето на портите.

Вие трябва да станете чисти канали на тази енергия, всичката тъмнина трябва да се трансформира в светлина, съмненията и страховете в увереност и спокойствие. Имайте предвид, че тъй като тази енергия преминава през Вас и почистват самото ви същество, може да се появят различни колебания на енергия през целия 3 дневен цикъл. Моля, разберете, че това е естествено състояние за вашите тела, които ще бъдат трансформирани в срок от три дни (24-26). Ще станете чисти стълбове от СВЕТЛИНА. Вашите сетива ще се изострят. Вашият апарат ще се подобри значително. Всяка дума, която изрече ще носи огромна сила в себе си. Вашите мисли бързо ще се проявяват в своята реалност и затова Ви молим всички Ви да бъдете все по-наясно с тези процеси и да наблюдават внимателно всяка мисъл, дума и действие. За вас всяка мисъл трябва да е само любов, дишане с обич, слово с любов. Трябва напълно да превърнете себе си в чист Виолетов Пламък.

Позволете на енергиите да проникнат през тялото Ви и започнете да чувствате нищо друго, освен любов, мир, спокойствие и радост, ако нещо ви ангажира, просто изместете фокуса си към любовта и светлината. Не забравяйте да поддържате своите мисли позитивни, не позволявайте никаква негативност да проникне през Вас. Просто сменете фокуса си и да знаете, че за тези три дни сте изключително могъщо същество на чистото, кристално съзнание на универсалната истина в рамките на вашия кораб(тяло) и ги доставяте на майка Гея.

И така, на 25-ти август седнете в медитативно състояние, и си представете, вижте, почувствайте и усетете, че сте чист стълб от Виолетовия Пламък. Вижте себе си свързвани с коронната си чакра с Източника. Не забравяйте да си "представяте", че вашата връзка към източника е напълно защитена в златна светлина, тъй като пътува надолу към коронната чакра, както и по целия път до центъра на тялото ви и излиза от тялото през първа чакра чак до самото сърце на земята. Стойте си мирно и дишайте дълбоко навътре и навън. С всеки дъх, дърпате повече и повече виолетов пламък чрез вашата коронна чакра, надолу през тялото си и от своята първа чакра в сърцето на земята, от където тя извира към цялата планета и се раздава на всяка душа, която обитава в нея. През цялото време чувствайте цялата ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, РАЗБИРАНЕ, ЧИСТОТА, ИСТИНА, РАДОСТ, УВЕРЕНОСТ и ВЕЧНО БЛАЖЕНСТВО.

Обичаме Ве. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Висшия съвет на Плеядите  - канелиран от Анна Меркаба

Източник

Превод: Бети | Самосъзнание.comNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони