Saturday, August 31, 2013

Вие пожелахте да се промените, и ето вие го правите. – канализирано от Рон Хед

28 Август 2013

Архангел Михаил

 falls6

Това ще бъде последното ни съобщение за месеца от вашето време, известен като Август. Нека говорим, по тази причина, за вашия месец Септември.Вие вече сте в началото на енергиите и промените, които този месец ще донесе. Вие вече усещате значението, потокът, промяната. Вие се питате помежду си постоянно, дали другите го усещат, отчасти за да успокоите себе си и отчасти за да го потвърдите.Вие сте прави, скъпи единствени. Това е друг, но дори още по-значим, месец на забележителна промяна, която приближава с високата скорост на вихрушка. С вашите подобрени инструменти на прозорливост, започнете да търсите във вашите дневни съобщения в медиите за все повече доказателства, че вашия свят се променя към по-добро сега. Дори когато тези доклади изглеждат ужасно, запитайте се как крайните резултати биха могли да се тълкуват за ваша подкрепа. Ние ви казваме сега, че нищо в това време ще работи по някакъв друг начин, без значение това, което някои може да планират когато действат.Ако вие предложите вашите енергии за да увеличите това, просто имайте намерение всеки един момент, че е така. Въвеждайте безусловната любов на Създателя ви, вашия Бог, вашия Източник да давате при всякакви обстоятелства. Ние знаем, че вие правите това от известно време, но сега вие ще откриете, че дори сте по-способни да поддържате това в сърцата си, отколкото сте били преди това.Вие пожелахте да се промените, и ето вие го правите. Като започнете да виждате повече и повече доказателства за промените във вашия външен свят, не забравяйте да давате на себе си доверие за създаване на промените във вас, които на свой ред създадоха тези промени отвън. По този начин вие ще признаете успеха на целите които вие въплътихте, когато се съгласихте да участвате тук в този момент.

   

Ние не казваме, че трябва да ударите вашите собствените его-та. Ние казваме, сега можете да започнете да виждате силата на най-високите ви същности. Не позволявайте видимата плашеща маска на обстоятелствата да доведе до загуба на вашия трудно спечелен баланс. Изпратете светлина и любов към всичко и всички. Всеки, скъпи единствени, включва дори и тези, с които не сте съгласни. То включва дори и тези, които вие възприемате като действащи срещу вас.В перспективата на Сътворението, не може да има действащи срещу вас сега. Можете да започнете да празнувате, ако желаете. Ние започнахме.Каним ви да почувствате нашето присъствие с вас във всеки един момент. Докато говорим отново, добър ден.

Превод:HristoCopyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони