Friday, August 23, 2013

Говори АЩАР - 19.08.2013 - Енергетиката през Септември и Първи Контакти


Вече говорихме, че месец Септември е важен крайъгълен камък в развитието ви. Споменахме за разширяването на съзнанието и квантовия скок, подобен на който не е имало до сега.

Този скок и разширяване на съзнанието са процес, който се извършва вътре във Вас, точно като и всичко останало. Ритъмът е един и същ: Издигане на енергиите, вие ги приемате и асимилирате. Необходимо е известно време, за да видите резултати.

По-точно казано, трабва да си дадете време за сравнение преди и след. Да, вашите тела се нуждаят от време за възприемане на новите енергии. Но това не означава, че изведнъж ще се събудите като напълно нов човек. Това би било твърде трудно за трансформиране.

Затова, всичко ще протече плавно и постепенно. Това е причината, поради която се чувствате енергийни портали, или когато енергията приижда и спада. А това може да изглежда и напълно незабележимо. Вашето тяло се нуждае от определено количество време за "усвояване и асимилиране" на енергията, за да забележите промяната в себе си. Моля, бъдете толерантни към себе си. Процесът е индивидуален и всеки ще забележи промените по различно време.

И така, какво можете да очаквате? Това зависи от индивидуалното ниво на развитие на човешкото съзнание. Но, като цяло, ще откриете, че вие ставате по-спокойни и по-щастливи. Няма да се отнасяте толкова сериозно към 3D илюзиите, както преди. Ще има повече радост и любов.

Много неща се случват във вашия свят, които отвличат вниманието Ви и то е защото са толкова добре организирани от тези, които внасят по старите ниски енергии на страха и страхът от промяна.

Моля, не позволявайте на никого да ви заблуждава. Просто няма начин за тези, които се придържат към старото, да саботират прииждащите енергии - или резултата от тях - или като да се опитват да ви накарат да се съсредоточите върху хаос. Това е причината, поради която в този момент Ви заливат с негативни информации и ярки заглавия на статии. Не се хващайте на тази игра, а вместо това се Фокусирайте върху това, което повдига духа Ви. И така тези, които се опитват да привлекат вниманието Ви към негативното, просто няма да могат да ви бомбардират с лоши новини.

Септември бележи много важни промени на различни нива. Това е времето, в което сега се фокусираме и което носи огромния потенциял да ви доведе до големи промени, както отвътре, така и във външния свят.

Вашият финансовия свят ще започне най-накрая пълно преобразяване. Много от вашите валути ще бъдат преоценени в полза на всички. Преоценката на валутите е може би един от най-положителните примери за промяна.

Ние Бързаме да добавим, че тази промяна във финансовата структура ще бъде в основата на нашия контакт с вас, когато ние ще бъдем в състояние да общуваме на индивидуално ниво.

Ние не възнамеряваме да извършваме масови полети и кацания, тъй като човечеството не е готово за това. Ще осъществим контакт с тези земни братя и сестри, които са развили достатъчно ниво на съзнание, което ще им позволи да бъдат в състояние да се срещнат лице в лице със своето Звездно семейство.

Не се обвинявайте, ако все още не сте готови да се срещнете с нас през Септември. Имайте търпение и ни се доверете. Моля, повярвайте, ние знаем, кога и с кого да се срещнем. Тези, които влязат в контакт с нас, ще информират останалата част от човечеството за техния опит. И те ще потвърдят още веднъж, че не сте сами във Вселената. И така, пред вас са много приятни изненади. Няма значение кога и какво ще се прояви на Земята, моля не се съмнявайте в Божествения план.

Вие сте великолепни духовни същества и нещата ще се обърнат за всеки по най-добрия начин.

Сега е времето човечеството да осъществи голям квантов скок и Вие сте готови за това.

Ние винаги сме насреща, за да помогнем и да Ви предпазим. Не можем да предадем любовта си към Вас с думи, но Вие самите го усещате все по-ясно. И ние се радваме на това много.

С любов, Ваш брат Ащар.

канализирано от Philipp

Източник

Превод: Бети | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/08/govori-ashtar-19082013-energetikata.html#sthash.K8xd3NSB.dpbs

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони