Monday, August 5, 2013

Цялата ви ДНК и новите чакри са активирани от Създателя


Това е Ащар,
Поздрави Любими.

Атина: Как изглежда нашата планета, гледайки към нея от Новия Ерусалим ?

Ащар: О, Скъпа, всички са толкова красиви на планетата Земя в момента, повече от това, което думите могат да кажат. Вашето небе е толкова синьо, по - синьо, отколкото сме го виждали преди. Аз съм ви наблюдавал всички, винаги, и трябва да кажа, че вашата планета става все по - нежна и по-красива във всеки един момент.

Скъпи мои, вие сте неспокойни, защото искате да се свържем с вас ... да кацнем на почвата ви ... толкова, колкото ние ще се радваме да направим това! Всички мрежи са отворени ... чиста Светлина покрива всички тях ... и вашият свят, разбира се.

Уважаеми Сърца, да се чувствате "някакси по-различно"? Цялата ви ДНК и новите чакри са активирани от Създателя. Вие всички чувствате че " нещо по-различно се случва" ! Всичко това е било оставено до последната минута ... но нека ви кажа, "момент" ... точно преди Разкриването и Анонсирането. Това може да се случи в следващия ви дъх - толкова е близо. Ние, тук горе, просто чакаме Анонсирането и фондовете, които ще се изплащат.

Всички от екипажа са нетърпеливи да се присъединят към своите Пламъци Близнаци, както и аз. Не остават години, не остават месеци ... a седмици.

Запазете тези високи вибрации! Останете в сърцата си и изпратете Любов към всеки в цялата Вселена и отвъд нея.
Благословии и Любов, дълбока и безусловна.

Вашият Брат Ащар

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com

-------------------------------

Димитър Кирилов
Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони