Tuesday, August 27, 2013

СаЛуСа - 27 август 2013г.

Любовта може да се почувства и да се види навсякъде около вас, приемете я и и позволете да се движи през вас и да измете последните остатъци от старото, което знаете, че няма власт над вас и вече не може да ви помогне. Ние знаем, че разбирате съобщенията ни, защото те са изпратени заедно с нашата любов и енергия, които са в тях, и те ви помагат в трансформацията ви. Те не са само думи, тъй като думите не могат да изразят напълно смисъла, който желаем да предадем и информацията, която искаме да споделим с вас. Следователно с всяко едно съобщение, което четете, фокусирайте се също и върху енергията, която то носи, и ще сте в състояние да разберете повече и да „четете между редовете”. Възможно е да разберете също и това, което не е изписано с думи, тъй като вашите по-високи вибрации ви позволяват да усетите и почувствате толкова повече неща, отколкото когато и да било преди. Ето как живеем и комуникираме ние един с друг, като чувстваме енергиите, които ни заобикалят, и именно това е нещото, което вие сте готови да практикувате, тъй като доста дълго време вие нямахте нагласата да усещате и чувствате другите и се фокусирахте само върху оцеляването. Сега е почти невъзможно да не почувствате, че ума и тялото ви са се променили толкова много, само онези, които искат да останат в по-ниските вибрации, отричат този факт, но и за тях също ще дойде моментът, когато ще решат да се придвижат напред и отново към дома.

Очакват ви много изненади докато вървите по пътя си и въпреки че мнозина от вас са подготвени за всички изброени промени, вие все пак ще се удивите от толкова повече неща, които се случват и се променят във вашата реалност и във вашия живот. Ние не можем да говорим за тях, тъй като те ще бъдат ваши собствени избори и желания, които вие ще последвате, така че от вас зависи да изберете от безкрайното количество на възможности, които ще се прострат пред вас. След като видите ясно пътя си, ще изникнат много възможности и вие ще изберете да бъдат част от вашия живот онези, към които вие се чувствате най-силно привлечени. Ако не сте сигурни коя е най-добрата за вас, за да я изпитате, винаги ще има някой, който ще ви помогне да решите, но не очаквайте, че ще има някой, който ще ви каже точно какво да правите, защото сега сте будни и също така трябва да поемете пълната отговорност за собствените си опити. Ние сме тук с вас, за да ви насочваме докато сте в състояние напълно да вярвате в себе си за всичко, което избирате или правите и ясно виждаме, че много от вас позволяват на Себе си да ви напътства и тази вяра е изградена вътре и също така започва да се вижда и отвън. С всички промени, които идват до вас, ще е по-лесно за всички, които сега се пробуждат, а вие ще видите плодовете на упоритата си работа в техните усмихнати и любящи изражения.

Точно сега е толкова чудесно време да си на Майката Земя, тя чувства, че толкова много хора отвръщат на любовта и и тя буквално започва да сияе, и ние всички гледаме тази красива промяна с удивление и щастие. Скоро някои от вас ще са в състояние също да видят това, тъй като то ни позволява да дойдем при вас и да се покажем на онези, които са готови, и това ще даде възможност на други също да станат готови. Останете в тези чудесни енергии и чувства, както толкова често казваме, и оставете всичко, което не ви служи. Кажете това на ума си, колкото пъти е необходимо, и скоро ще видите, че то работи, тъй като именно вашите намерения са тези, които говорят на Творческите Сили.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с голямо удоволствие споделям любовта и енергията си с всички вас и благодаря на всички вас, че отвръщате на любовта ми, чувствам това от всеки от вас, който прави това, и се чувствам благословен да мога да съм в такава връзка с вас. Всички ние от Галактическата Федерация се радваме на присъствието си тук, така близо до вас, и сме готови да ви приветстваме в нашата реалност.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони