Friday, August 16, 2013

СаЛуСа – 16 август 2013г.


 Вашето усещане за реалност бързо се променя и ако спрете за момент и помислите за това, ще осъзнаете, че усещанията и възприятията ви значително са се променили. Веднъж след като приемете тези промени, ще последват бързо още промени, защото именно това е, което искате да изпитате, и това е, заради което всички дойдохте тук. Ние ви напътстваме по пътя ви и сме щастливи да видим толкова много от вас да работят за достигането на състоянието на ума, в което няма съмнения, тъй като съмненията са единствено там, в ума ви, защото сърцето ви е изначален източник на цялата информация и на цялото мислене и с толкова много Светлина и Любов, които ви се изпращат, със сигурност там няма място за съмнения. Ето защо ние ви казваме толкова много пъти, че трябва да слушате сърцето си, защото вие знаете и чувствате, че там няма по-ниски вибрации, мисли или страхове. Ако не сте сигурни за реакцията си спрямо ситуация, която възниква в живота ви, просто проверете това със сърцето си и ще получите най-доброто решение. Това може да се приложи за всичко, с което срещате затруднения, защото сърцето ви порасна много и има такава сила, че е време да се спомните как да я използвате за свое собствено добро и за доброто на Всички.

Ние сме с вас и споделяме радостта ви, когато сте в състояние да се свържете с по-високото състояние на съзнанието и да почувствате какво е да сте безгрижни и без останалите стари чувства, които ви съпътстват през по-голямата част от времето. Моля ви знайте, че това ще се случва все по-често и по-често докато сте в състояние да останете в това състояние трайно. Ние работим върху вашето снабдяване с правилна информация, за да знаете какво да очаквате, когато дойде следващата промяна. Наясно сме с факта, че не всички от вас могат да се свържат с нас пряко или пък не искат това по свои собствени причини, така че сме много близо до отварянето на нов канал за информация, която изисквате за придвижването ви напред в процеса ви на издигане, защото всеки има нужда да получи равен шанс да чуе това, което ние имаме да споделим с вас. Онези, които не искат да чуят, просто ще игнорират това, но онези от вас, които желаят тази информация, „автоматично” ще бъдат насочени към този източник. Така че останете настроени към нашата енергия и много скоро тази информация ще започне да тече директно към вас.

Майката Земя е здраво прикрепена към „новата” си по-висша реалност и ви приветства с добре дошли да се присъедините към нея. Останете свързани с нея и тя също ще ви помогне да освободите старото. Продължавайте да и изпращате Любов, тъй като тя с радост я споделя с всички, мислете с любов за онези места, които знаете, че се нуждаят от нея, и много скоро цялото насилие ще спре и ще дойде дългоочакваният мир и ще се установи, защото именно за това толкова силно мечтаете и това също е желанието на нашия Творец. Всичко ще се установи с такова съвършенство, че никой няма да има никакъв шанс да започне друг конфликт на нито едно място на вашата възлюбена Земя. Чувствайте, че дългоочакваните промени са тук, и не се фокусирайте върху старите новини, които все още докладват старите неща, вместо това вижте и почувствайте цялата нова и свежа енергия около вас и осъзнайте, че вие сте толкова по-силни, колкото по-малко съмнения и тревоги има вътре във вас. Повтаряме това толкова често, защото искаме всички вие да разберете този момент на еволюция на ума ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен да съм един от водачите ви и с нетърпение очаквам нашата среща. Това ще е такава красива част в живота ни, че всички ще си я спомняме много дълго. Продължавайте да споделяте Светлината си с всички и очаквайте с нетърпение това, което сте планирали за себе си, защото вече може да го видите да се случва.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони