Tuesday, August 20, 2013

СаЛуСа – 20 август 2013г.

Ние сме наясно с чувствата и големите ви очаквания за предстоящото бъдеще. За вас времето дойде да встъпите в силата си и да направите така, че всичко това да се случи. Фокусирайте се върху знанието, че станахте много по-силни с огромната Любов и Светлина, които приехте в съществата си и почувствайте дали сте готови за друг голям скок напред. Задайте си този въпрос, тъй като това може да ви даде повече информация, отколкото очаквате. Направете това, когато имате достатъчно време за тишина и когато не сте изморени и ще знаете върху какво има нужда да поработите, ако отговорът би бил не. Онези от вас, които са готови, ще почувстват такова блаженство да знаят, че са готови, а това ще ги придвижи още по-близо до реалността на постоянния мир на ума и ще знаят, че това е порталът към дългоочакваното ниво на по-високото съзнание с всички тези чудесни мечтани възможности, които се материализират. Винаги вярвайте на вътрешния си аз и приемайте това, което ви казва Висшият ви Аз и ще осъзнаете, че реалността ви се променя, това може да е внезапно осъзнаване или може да се случи на порции от чудесни разкрития, които ще ви покажат кои сте всъщност. Приветствайте това и прегърнете собствените си истини и се присъединете в Единството на всичко и споделете тези блажени чувства където и да отидете.

Помнете, че бяхте избрани за тези опити и колкото повече приемате тази истина, че сте в състояние да извършите всичко, което сте планирали за настоящата инкарнация, толкова по-лесно за вас ще е да постигнете всички нужни цели преди да достигнете крайната цел за този период от живота ви, а тя е завършване на издигането. Този процес е неописуем с думи и когато напълно изплувате в Единството на Всичко, ще се носите с такава лекота, че тя ще ви изненада и ще сте удивени от скоростта, с която всичко ще започне да се движи. Тази изненада няма да е шокираща за вас, тъй като това няма да се случи докато не сте готови за него, защото можете да продължите напред единствено, когато сте напълно сигурни какво искате и му дадете достатъчно енергия. Няма да има объркване относно това как то ще се прояви, защото много от вас вече знаят, че то ще се случи по-най добрия начин за всички, които участват в него. Ако просто оставите Вселената да изпълни желанието ви по възможно най-красивия начин за Всички, една от най-големите ви тревоги ще си отиде и няма да има нужда да се връща отново. Затова се фокусирайте върху това, което искате, и то ще дойде при вас в точния момент с цялата красота, за която мечтаете.

Животът е за радост и щастие и с необходимото ви пречистване, което се извършва и завършва, вие ще навлезете в тази реалност със собственото си лично познание, което сега споделяте и с радост ще го споделите с всички останали, защото това е смисълът на вашите опити, да ги споделяте и да изучите всички възможности, които вашата душа мечтае да изпита. Винаги вярвайте, че сте могъщи Същества от Светлина и чувствайте, че сте свързани с Източника на Всичко Което Е и можете да помолите за помощ, когато е нужно, можете да намерите вдъхновение, можете да получите информация, ако я искате за ваше по-нататъшно развитие и по този начин вие сте в състояние да използвате най-мощната Любов и Светлина, която ви обгражда и прави вътрешния ви глас по-мощен и по-силен отколкото когато и да било преди. Чуйте го и му позволете да бъде ваш фар по пътя ви обратно към дома.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние обичаме всички вас. Ние подпомагаме връзката ви с Източника и сме толкова радостни, че още повече от вас могат да почувстват това и да се радват на пътуването си, което ви води към истинския ви дом и щастие. Позволете си да изплувате в тези красиви чувства и чисто блаженство ще потече безкрайно във вас и ще ви отвори за още. Всички вие сте благословени.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони