Saturday, August 24, 2013

"Близнак" - Звездата на Давид - Тетраедър Меркаба 25 Август 2013: Портал на Мира

На 25-ти август ще има втора Звезда на Давид "близнак" или Звездна Тетраедър конфигурация.

Това е още една възможност да се свържем с нашето * Пространство в Сърцето * и да прекараме време в свещеното пространство с усещане за преднамереност. Време е за активиране, което означава време за синхронизиране с мелодията в сърцата ни и да използваме нашата енергийна мощ, за да задържим пространството за мир, да въплътим мира чрез нашите действия, мисли и думи.

Закответе го.

Настройте се към него.

Почувствайте го.

<<< Приведете Духа в материята, светлината във форма, чрез вашето намерение, през сърцето си. То е Портал >>>

НИЕ >>> Нека повикаме Любовта / да я въплътим / да я почувстваме и закотвим в баланса на женските и мъжките енергии.

Както Горе така и Долу!

Поддържайте неотменно чувство ~ визия >>> за МИР <<< на нашата планета.

На 25-ти август 2013 (EST) стигаме до "Близнака" или втори "Звезден Портал" известен в астрологията като Звездата на Давид (или Големият Секстил ). Тези звездни портали са важни възможности за големи промени в съзнанието, за да се разшири отвъд базираните на страх ограничения от миналото. Енергията е узряла и плодородна с потенциал да приеме по-голямо обединение на духа и материята или сърцето и ума и или Сакралното Мъжко и Женско начало в рамките на сърцето.

Тази втора врата в съзнанието се основава на първата, която бе на 29-ти Юли, 2013 ... Това е прекрасна възможност да активираме "семената" на светлината в нас и на планетата. Не забравяйте, че има земен елемент в Портала - Близнак на 25 Август 2013, който ни помага да донесем невидимото във физическото тяло и измерение.


Сега имаме възможност да приведем в по-голям синхрон нашето
 тяло, ум и сърце с Душата.

Звездата на Давид е необичайно подравнаване, което отваря врата към Съзнанието.

"Звездният Портал, Големият Секстил или Звездата на Давид " започва своето изграждане 1 седмица преди това и става цял на 25-ти Август, 2013. Това се случва в 11:00 ч. EST , когато луната влиза в Телец. - Проверете за местния ви ден и час, за да се уверите кога започва за вас.

Това, което е наистина важно, е нашето "намерение".

То носи по-голяма тежест, тъй като ясното намерение насочва енергията ни, а не да притесняваме за точното време на портала.

Имаме прекрасна възможност за по-добър баланс между Свещената Женственост и Мъжественост през енергийния център на сърцето. Представете си тези две енергии в хармония и мир една с друга.

Трябва да останем цялостни и приведени в съответствие с Портала на 25 август, който ще помогне на всеки да поддържа това състояние на съзнанието, за да получи по-висока духовна енергия, красота и хармония давана ни от Вселената.

Така че на този ден, аз ви насърчавам да се пуснете в своето пространство на * сърцето * и да изпратите Лъч на Любов, Лъч на Мир, Лъч на Светлина с намерение за доброто на всички ~ ~ ~


От Астрологична гледна точка: два Големи Триъгълника образуват Звездата на Давид както и в общата конфигурация на Големият Секстил за втори път в Земен и Воден елемент.

1-ви Голям Триъгълник: (Земен елемент)
  • Слънце/Меркурий в Дева
  • Луна в Телец
  • Плутон в Козирог ретрограден

2-ри Голям Триъгълник: (Воден елемент)
  • Юпитер в Рак
  • Сатурн в Скорпион
  • Хирон в Риби ретрограден / Нептун в Риби ретрограден

Тъй като това е втория Звезден Портал - Близнак и също толкова мощен като първия, искаме да наблегнем на това, че е полезно съзнателно да се работи с потенциала случващ се СЕГА.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

Прочети още:No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони