Monday, August 19, 2013

Вашето време за радост е подръка. – канализирано от Рон Хед


18 Август 2013

Архангел Михаил

 Photo by Gretchen Hermey

Днес ние ще говорим за по-леки неща. Ние ще говорим за голямото количество светлина, което вие усвоявате всяка минута от всеки час през деня ви. Ние ще ви поздравим за това, че доведохте вашия свят на ръба на много масивна, но мирна промяна.Божественото оказа огромно влияние върху това, със сигурност. Но вие сте тези, които, както вие обичате да казвате, сте с обувките си по земята с които сте направили най-големите нашествия върху промяната на силното енергийно поле, което създава вашата реалност. Това никога не би било възможно да бъде направено без вашето намерение, вашата всеотдайност, и непоколебимата ви решителност.Вие сте научили че най-важните и трайни промени са тези които се правят отвътре, и никога не сте избягвали работата която ги изисква. Резултатите от това което сте направили, и това което продължавате да правите, достигат далеч отвъд това, което още можете да си представите. Вие привлякохте вниманието и признанието на всички в тази вселена и дори извън нея.Всичко това ви е казвано и преди, но в този ден, чуйте го цялото на едно място. Задръжте това божествено слово до сърцата си, скъпи приятели. Използвайте го често за да си вдъхнете увереност.Сега сте на много стръмна част от вашето пътуване. Както добре знаете до сега, това не е лесен път за вървене. Никога не е бил. Но знаците на предстоящата ви победа започват да се появяват сега.Те ще бъдат игнорирани в началото. Те ще бъдат маскирани понякога. Те ще бъдат осмивани, със сигурност. Но вие ще ги видите, и те ще бъдат истински. Вашето време за радост е подръка. Ако можехте да чуете аплодисментите които получавате дори и сега, те щяха да бъдат оглушителни.Вървете в мир сега, и продължавайте напред в радост. Ние оставаме в сърцата ви и във ваша услуга. Добър ден.

Превод:Hristo


Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони