Saturday, August 10, 2013

Станете ексцентрични с него. – канализирано от Рон Хед


08 Август 2013
Архангел Михаил
 today
Тази Лъвска Порта сега е отворена до нейното най-голямо протежение, и енергиите се изливат във вашия свят, и поради това във вашите тела, физическо, емоционално, умствено и духовно, и те са по-големи отколкото сте ги изпитали досега. Произтичащите промени за вас, и следователно за вашите общества и вашата планета ще станат по-ясни и по-големи, също така добре.
   
Вие виждате ,че това работи така. Гледайте дори по-близко сега за доказателства, за тенденции, които най-накрая ще бъдат очевидни достатъчно, за да ви насърчат, за да донесат малко радост в сърцата ви. Разбира се, едно от най-лесните неща за вас да забележите ще бъде увеличаващата се радост във вашите сърца така или иначе. Вие сте повече ВИЕ от всякога преди. И произтичащите от това последици ще станат ясни за вас, също така добре.
  
Много вече забелязаха своята собствена увеличаваща се способност да проявяват това, което те желаят да имат в живота си, и сега дори още повече от вас ще го направят. За вас е важно да осъзнаете, че вие ще доведете в живота си това върху което се съсредоточавате. Фокусирайте се върху това което вие желаете.
  
Трябва да бъде очевидно, че фокусирането върху нещо друго не е желателно, и сега е по-важно от всякога вие да спечелите контрол върху това. Вие все още сте склонни да се скитате в състояние на тревога. Безпокойството, както вие всички сте наясно, е практиката която създава тези неща които вие не желаете. Така че, както би трябвало да изглежда много понятно, това не е нещо което е желателно да се прави ако искате да внесете вашите истински желания в живота си.

Имаме ли ние някакви препоръки за това как да контролирате тази тенденция? Я гледай, да, ние имаме. Когато и да намерите себе си спещи в режим на притеснение, започнете да правите списъци на онези неща, които вече имате и за които сте благодарни. Тогава се шмугвайте лесно в представянето на точно това, което е вашето желано състояние на съществуване. Станете ексцентрични с него! Казвано ви е преди, че дори не можете да започнете да си представяте колко напълно удивително може да бъде, и ние ви обещаваме сега отново, че това е вярно.

Вие може да разберете, че не може да си представите нещо от което нямате предишен опит или познания. Но скъпи мои приятели, вие ще откриете скоро истинската степен на вашия опит и знание. Както вие обичате да казвате, грабнете го! Представете си нещата които карат сърцата ви да пеят и ви карат да искате да танцувате в ритъм с мелодията. И отстраняването на мисълта, че нещо е невъзможно, заради това че можете да си го представите, то наистина не е невъзможно. Ако можете да си го представите достатъчно, да излеете енергията си и целенасоченото си намерение в него достатъчно, вие ще, всъщност, сте го създали.

Ето, вие виждате, кой сте и какъв сте. Вие сте създатели. Желаете ли доказателства за това? Отворете си очите и погледнете около вас. Всичко, което виждате е целия свят, който сте създали. И мислейки за това,  вие сте го направили в много по-малко от напълно съзнателно състояние. И, о, боже! Най-накрая това е на път да се промени за вас.

Ние ви изпращаме нашите поздрави, любов и прегръдки сега, скъпи братя и сестри. Бъдете здрави, бъдете в мир, а ние ще говорим отново съвсем скоро. Добър ден.

Превод:Hristo
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони