Sunday, August 4, 2013

Седмично Послание на Хиларион 4-11 август 2013г.Възлюбени,

От вас се иска да поддържате центъра си и да оставате спокойни каквото и да се случва в света около вас. Всичко се развива по ускорен начин, за да събуди колкото може повече хора на планетата. Пробуждането най-често настъпва, когато има разкрито нещо, неизвестно преди, което полага основите на това, на което хората изграждат живота си. Това разклаща шаблона, който е бил в сила по Земята и около всеки жител и отваря съзерцаването на други възможности, които преди не са били отчитани. Вглъбяването през тези времена може да помогне за поддържането на хората в стабилност и хармония и прекарването на колкото може повече време навън сред дърветата, растенията, птиците и водата може да помогне за поддържането на човек заземен и в баланс със здрава система на чакрите.

Онези, които са се занимавали ежедневно с дисциплините си, ще се открият плаващи в потоците на повишена енергия с жизненост и ентусиазъм. Всички упорити блокажи в нечия човешка операционна система ще бъдат много по-лесни за освобождаване. Човешкото съзнание е в процес на освобождаване на всичко, което затваряше и оковаваше човечеството, за да остане то затворено във вечното полярно поле, за да може да са възможни нови начала и да се изпитат нови граници. От по-висша гледна точка, това освобождаване ще отвори вашия свят към ново изследване на индивидуалния и планетарния потенциал. Човечеството е в процес на преоткриване на собственото си величие и великолепие.

Много от вас се чувстваха изморени и раздразнителни напоследък и това също са част от симптомите на пробуждане, които настъпват във всеки човек. Важно е да сте мили и състрадателни към себе си и към другите, които са в рамките на собствената ви сфера на влияние, когато се случи това, осъзнавайки, че пробуждането и активирането на нечия система на ДНК и ефектите от това, са нещо, което не може да се избегне и което трябва да се понесе. Прощавайте на себе си, когато изпитвате моменти на нестабилност, които сякаш изригват от вас, оставяйки ви да се чудите дали сте се отклонили от пътя си. Случаят не е такъв, Скъпи мои, това е просто растеж по време на духовното ви пътуване на припомняне и активиране на по-висшия ви потенциал.

Вървете внимателно и предпазливо и използвайте проницателността си и вътрешното си напътствие, което да ви помогне да продължите по пътя си. Помолете Ангелите да ви дадат помощ за това, което намирате за трудно, за да се справите с него. Има много Ангели, които са на разположение около всяко място и пространство, които биха желали да са от полза на човечеството в тези променящи се времена. Всичко, от което се нуждаете, е да Помолите и да изкажете молбата си от сърце. Когато времената изглеждат трудни, помолете Ангелите да извисят духа ви и ще се изненадате на чувството на обновление и надежда, което изпитвате. Всяко човешко същество на планетата е важно в очите на Ангелите и няма осъждане в съзнанието им на опитите, с които всеки човек се сблъсква в ежедневието си, има само безусловна Любов, която е в действие.

Говорете на невидимите същества, които ви заобикалят, даже ако не сте в състояние да ги видите или да почувствате присъствието им. Бъдете сигурни, че вашето общуване с тях е уважено и е в действие. Вие винаги сте виждани и чувани от тях. Бихте се удивили от броя на любящите същества, които с желание и любов служат на човечеството и на вашата планета. Те не могат да разрешат всичките ви проблеми вместо вас, защото това би било намеса в свободната ви воля да имате свой собствен опит, за да изпълните растежа и разширението на душата си, но те могат и действително помагат на хората, които изискват най-висш резултат за най-доброто на всички във всичките техни ежедневни предизвикателства.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

New! Video format http://youtu.be/hNI8jnH5JQQ

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони