Friday, August 9, 2013

СаЛуСа – 9 август 2013г.

Ние виждаме как Светлината нараства всеки ден на вашата планета и също така чувстваме как вие навлизате все повече и повече в единение с нея, което позволява на Майката Земя да изчисти остатъците от негативни енергии. Ще има някои необходими промени на времето, но със сигурност без катастрофи, в които някои все още искат вие да вярвате. Фокусирайте се върху позитивните енергии, които идват към вас и оставете всички съмнения да бъдат изчистени и да си отидат, тъй като всеки е на точното място и в точния момент, за да изпита това, което е планирал преди да дойде в този живот. Всичко е както трябва да бъде и обвиняването или укоряването на другите не би помогнало на никого, особено на онези, които се справят с такъв опит. Вместо това изпратете Любов и Светлина на тях или на местата, където се случват тези промени и със сигурност веднага ще видите ефекта. Поддържайте фокуса си върху безусловната Любов, защото това е енергията, която ви носи напред. Вие имахте достатъчно опити с гняв и омраза, така че сега сте в състояние да видите разликата в ефекта.

Ние сме само на мисъл разстояние и винаги сме с вас. Виждаме, че някои от вас все още се борят с това кога и как ще дойдем и ние ви казваме отново, че ще дойдем в подходящия момент и вие трябва да изоставите всички тревоги. Това е моментът и всичко е подготвено и готово и вие само трябва да позволите то да се материализира във вашата реалност. Съмненията, разбира се, не са много полезни в този процес, така че позволете си наистина да почувствате красотата и величието на това, което идва. Позволете на ума си да гледа в бъдещето за няколко минути в натоварения ви ден и ние знаем, че ще го почувствате толкова близко, че то ще ви накара да се усмихнете. Радвайте се на тези моменти, тъй като ще ги запомните за много дълго време като най-красиви преживявания в продължение на много животи.

Подгответе се за следващата част от процеса ви на Издигане, защото животът ви ще се променя бързо без никакво ненужно спиране, разбира се, ако не пожелаете това. Това ще е невероятно пътуване нагоре към състоянието на пълно съзнание и към състоянието на блажено съществуване, за което ние говорихме толкова много пъти. Помнете всичко, което ви казахме и продължаваме да ви казваме и ние чувстваме, че вие чувствате вълнението да сте част от това. Скоро ние ще говорим директно с вас, не се съмнявайте, тъй като знаем колко е важна информацията за вас. Вярвайте си, че направихте такъв скок напред и сега сте готови да получите много повече информация, без да се тревожите. Тези, които не искат да я получат, просто ще я игнорират, както и всяка друга подобна информация, докато станат готови за нея. Не се тревожете за никого, защото те избраха да останат за още опит в по-ниските вибрации и не биха се чувствали удобно в по-високите, но любовта винаги ще остане и вие им помагате с по-високите си вибрации да разберат изборите си, също така и когато сякаш те са затворили напълно умовете си да приемат това. Просто продължете да им изпращате Любовта си и знайте, че това им помага в собственото им учене.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние споделяме вълнението си от това, което предстои. Изпращаме на всички вас Любовта си и сме толкова радостни, че я усещате и изпращате Любов към нас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони