Sunday, August 18, 2013

Седмично послание на Хиларион 18-25 август 2013г.Възлюбени,

Тъй като повишените енергии се изливат върху Земята, хората навсякъде по вашия свят се събуждат и започват да осъзнават потенциала си за създаване на добро на тяхната планета. Мнозина участват в глобални фокусирания за изцеление и подсилване на обитателите на Земята. Тези фокусирания имат повече сила за добро, отколкото сега се осъзнава от онези, които участват в тях и това е подсилено и чрез натрупването на енергия от по-висшите реалности. Наистина ви казваме, че където са обединени двама или повече хора, там ние също помагаме и подсилваме усилията ви. Вашите любещи намерения като сили за добро на този свят никога не остават напразни. Всичко, което прави всеки един от вас, се забелязва и се подкрепя свише и задейства незаетите Ангели, които ви обграждат, да работят за най-доброто на всички, което те правят с най-голяма радост.

Важно е да се отбележи, че вдъхновенията, които вие получавате и чрез които действате, са преки съобщения свише и те идват през атмосферата като „семена на мисъл” и след това са получени във възприемчивото човечество и, както знаете, семената трябва да бъдат засети и подхранени, за да пораснат като красиви проявления на Светлината на Създателя. Всяко „семе”, което е засято с любов, става живо свидетелство, енергийна сила, която достига отвъд собствените ви планетарни граници и излиза навън в цялото творение, за да лекува и благославя и да завършва това, което се стреми към цялост. Силата Любов е най-могъщата сила в цялото творение и човек никога не греши, когато отговаря мило на нея. Любовта поражда Любов като отговор и настройва тона на радост, мир и хармония из целия Космос.

Тъй като човечеството продължава да изразява и проявява Любовта на Твореца в себе си и чрез себе си, случват се много чудни чудеса. Те обикновено никога не се докладват от вашите новинарски медии, но въпреки това самото чудо не се ощетява и това води до увеличаване на тласъка за положителна промяна на вашата планета. Огледайте се и станете по-наблюдателни спрямо метаморфозата, която се случва в човешкото общество. Вие само трябва да изследвате възможностите и ще откриете много примери на събития, които са поразителни в техните последици и принос. Думата „чудо” означава ефект или извънредно събитие във физическия свят, което надминава всички известни човешки или природни сили и се характеризира като свръхестествена причина. Като изследвате, ще откриете такива чудеса и те ще ви вдъхновят да откриете още повече такива събития.

Тези събития са с цел да ви покажат, че когато човечеството е склонно да пристъпи отвъд ограниченията на настоящото възприятие, отваря се цял нов свят за техните съзнания. Това тогава става катализатор за по-голяма промяна в колективното съзнание на вашата планета и ви показва, че това, което влияе на един човек, действително влияе на всички, а именно това е, което се има предвид под общо съзнание. Ето защо толкова много от вас не се отказаха от усилията си да извисите съзнанието на човечеството на по-високо ниво, защото знаете, че на определен етап Светлината ще светне в тях. Това бързо става реалността тук на Земята.

През следващите няколко месеца ще видите много чудеса да се случват в събитията по вашия свят. Осъзнайте, Скъпи мои, че ВИЕ сте създателите и движещата сила, която позволи на тези събития да се материализират. Именно зората на ерата на чудесата, чудото и вълшебството е това, към което приближавате, когато поддържате устойчиво визията си за огромно подобрение във вътрешните и външните работи на вашия свят, което допринася за новата Земна реалност на единство, равенство и свобода за всички. Бъдете в радост и благодарност, когато всичко това се развива и поддържайте тази честота.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони