Sunday, August 11, 2013

Седмично послание на Хиларион 11-18 август 2013г.Възлюбени,

Като преминавате през дните си, знайте, че служите на по-велика цел, отколкото е очевидно за вас. Всеки един от вас вибрира на по-високо ниво в сравнение с мнозинството от хората сега и това понякога води до объркване в човешките ви същности от гледна точка на запазване на постоянство по пътя ви. За много от вас като гледате на света през призмата на новинарските медии в настоящите ви времена, се оказва, че светът и хората в него напълно са се побъркали. Това е разпадащата се структура на старите парадигми в действие и вашият фокус върху поддържането на мира и хармонията вътре в себе си и във вашата сфера на енергийно влияние помага за създаването на Новата Земна реалност в моментите ви на Сега. Това, върху което ние се фокусираме, е реалността, която се създава, и онези, които влияят на новинарските медии на деня, също знаят това, ето защо има толкова повторения на репортажи на тези истории. Ето защо ние съветваме всеки възлюбен Фар Светлина да не слуша отново повторенията на новините, след като вече ги е чул веднъж.

Продължавайте устойчиво да бъдете себе си, да сте присъстващи във всеки момент и позволете на по-висшите си аспекти да продължат да се интегрират в човешкия ви шаблон. Много неща се завършват по този начин и ако всеки от вас погледне към живота си преди шест месеца, бихте видели невероятния напредък, който се е случил, особено във вашия собствен растеж и потенциал. Сега вие имате способността да сте наблюдател в живота си, както и изпълнител и това водеше всеки от вас към по-дълбоки проникновения и откровения по отношение на обичайните ви модели на поведение, които можеха да използват известно подобрение или различен подход. Като извършвахте тази работа, вие освободихте много програми, които не обслужваха вашето собствено най-добро, а това на свой ред оказа положително влияние върху хората, които обичате, което пък на свой ред създаде положителна промяна във всеки от тях.

Това също така подпомогна нуждата от растеж за тези хора и някои се съпротивляваха на този импулс чрез държание по разделящ начин, което създаде разделение. Продължавайте и позволете на космическите енергии да вършат своята работа на трансформация. За някои от вашите любими хора трябва по-голямо търпение и състрадание от ваша страна. Ние осъзнаваме, че е трудно да не реагираш на онези, които се противопоставят на любовта и единството, просто знайте и вярвайте, че ще дойде време в не толкова далечното бъдеще, когато това ще се промени. По-високите честоти, които идват в атмосферата на Земята, ще създадат трансформация в тези индивиди и пътят напред за всеки от вас ще става по-лесен и по-ярък.

Мнозина на Земята по това време усещат ефектите от по-високите енергии и както знаете, когато е абсорбирана по-голяма Светлина, това, което се изразява от индивида, е, което не резонира с по-високата честота. Важно е да позволите на тези индивиди да изразят чувствата и мислите си, които изникват от тях, и да не приемате това, което те казват и правят, като нещо лично. Това е, което ние наричаме любящо разграничение. Дайте им Любовта и състраданието си, но не позволявайте на техните проекции да навлязат в собственото ви поле на аурата. Можете да сте от по-голяма помощ по този начин, като станете пример за подражание на човечеството, изразявайки Божествените си същности, на което в крайна сметка цялото човечество ще подражава на вашата планета.

Тъй като всички вие продължавате да освобождавате и пускате всичко, което затрудняваше движението ви в по-високите измерения, ще дойде време, когато крайностите, които държаха човечеството в конфликт в продължение на много векове, ще започнат постепенно да изчезват. Процесът на растеж изисква време и търпение, за да се съберат душевните уроци и проникновения на всеки човек и да се изпитат в завършването на физическия им живот в по-ниските измерения и ново пътуване на физическо въплъщение в по-високите измерения започва да получава предимство. Това ще е радостен момент за всички, когато то се случи.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони