Tuesday, August 13, 2013

Бъдете горди с това кои сте и смирени по вашия си начин. Вашето време е сега. – канализирано от Рон Хед


11 Август 2013
Михаил, със и за Създателя

 here I am
Сега дойде времето за вас да приемете своята собствена божествена природа. Ще става все по-вече важно, както и по-лесно, за вас да можете да направите това. Недейте, обаче, бърка това с увеличаването на по-малко желани черти на същността на егото ви. Това не трябва да бъде обосновано с вашия интелект, а да се почувства в сърцата ви. И когато бъде почувствано там, да бъде прието от вас, и да бъде признато.

Вече не е време когато играейки малки, когато вярвайки на неверните понятия за вашите същности е в най-добрите ви интереси. Разбира се, никога не е било, но вашия свят сега се нуждае от вашите способности и вашите по-добри аз-ове, колкото и вие. Казвайки ви това ще събудя доста вероятно всеки оставащ ужас, страх и съмнение, че все още се бавим във вашите сърца. Погледнете ги прямо, благодарете им за тяхната служба че ви пазят от свади в тези предходни времена, и ги изпратете у дома за да бъдат преродени в смелост, увереност и вяра в себе си.

Не си давайте почивка докато не намерите чувството на самоуважение което ще се надигне  когато разберете най-сетне кои наистина сте. Вие наистина поискахте да дойдете тук. Вие наистина поискахте да присъствате и да участвате в това разкриване. Вие наистина сте най-добрия избор за това време. Вие сте.

Почувствайте тези думи в сърцето си и ги оценете високо. Усетете, също така, безграничната любов която ние ви изпращаме докато четете това. Градете в сърцата си специално място където да пазите това чувство. Знаейки, че ще трябва да го почувствате много пъти, съхранете го там за вашето бъдеще. Ние ще продължим да го допълваме с любов и сила, с вечната подкрепа която е наша за да я дадем.

Ние не ви призоваваме да направите нищо друго освен това, което вашето лично сърце  чувства, че трябва се да направи. Позволете това, което е ръководено от вашата собствена история и разбиране, да ви бъде водач. Всеки един от вас е толкова уникален, колкото отделните песъчинки в пясъка. Това е така както трябва да бъде и това е каквото е необходимо. Просто бъдете себе си, но започнете сега да бъдете най-добрите себе си, тези които можете да си представите. И знайте, както ние правим това, вие никога, никога не сте сами в този процес.

Възможно е да бъдете смирени и горди по едно и също време. Бъдете горди с това кои сте и смирени по вашия си начин. Вашето време е сега.
Михаил За мен е чест да ви донеса тези думи. Вървете в мир. Добър ден.

Превод:Hristo

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони