Friday, August 23, 2013

СаЛуСа – 23 август 2013г.

 Енергийните нива все още се повишават и веднъж след като ги приемете, ще ви бъдат изпратени още по-високи енергии и ще се създаде такава извисяваща среда около вас, която ще ви доведе това дългоочаквано блажено състояние на ума, където никакви съмнения и тревоги не могат да ви достигнат. Всичко, което трябва да направите, е да се отворите за тези енергии и да приемете всичко, което ще последва, с любов и разбиране, тъй като това е най-лесният начин да останете в потока на Сега. Мнозина от вас вече откриха перфектния начин за себе си и ние сме много щастливи да видим огромния ви растеж за такова кратко време. Всеки един от вас има различен път, който бе избран, така че от всеки един зависи да определи кое работи и кое не е подходящо за придвижването напред. Почувствайте как приемането на това осветява пътя ви със Светлина и ви показва, че времето да не желаете да решите някои проблеми е свършило, защото вие много добре помните какво причини това отричане във вас. Това е най-красивото време в сегашния ви живот, така че радвайте се на всеки момент като знаете, че трябваше да изчистите всички по-ниски енергии преди да можете да навлезете в по-високите енергии.

Ние чувстваме, че тези дни ще са изпълнени с радост и огромна любов между всички нас и много се радваме на връзката си с вас, тъй като повече от вас са в състояние да почувстват това. Всички от вас, които искат да са свързани, вече са, и получават нашата енергия и комуникация пряко, или скоро ще бъдат свързани, защото след като почувстваме, че сте готови за това и че това е според избрания ви път, на нас ни е позволено да ви поканим да се присъедините към нас. Ние не можем да направим това преди да сте готови, защото това не би било според свободната ви воля, а разбирането ви може да не е такова, каквото бихте желали да е. Ние просто уважаваме вашето решение и нуждата ви да намерите онова, което желаете, чрез собствените си способности. Ние винаги ви напътстваме и ви изпращаме любовта си и слушаме призива ви. Ние не можем да принудим никого да ни приеме, без да е подготвен за това, така че, ако се чувствате готови и сигурни, че искате да се свържете, призовете ни, защото ние сме тук. Тези, които вече го направиха, са подготвяни за срещата си с нас, тъй като те ще дадат възможност на всички останали да направят същото, когато се почувстват готови. Ние сме вашето семейство и след като повече от вас ни приемат, ние ще покажем още повече в небесата ви и също така ще ни бъде разрешено да се приземим. Моля ви, знайте, че ние винаги действаме съгласно желанието ви и готовността ви, защото уважаваме свободната ви воля и решенията ви.

Ние също така все още работим върху всичките промени на вашите финансови и икономически системи и може да четете за тях всеки ден, а предстоящите дни също ще са изпълнени с трескава дейност, защото вибрациите ви достигнаха ново най-високо ниво до сега и вие сте готови да приемете промените, без да се тревожите или ядосвате. Приемете ги с разбиране и не си позволявайте да бъдете повлечени назад към старото. Няма нужда да се придържате към него повече, защото то не може да ви даде нищо повече от това, което вече ви даде. Просто си позволете да „полетите” и знайте, че всичко има своя цел и е направено, за да подобри живота ви и моля, знайте, че „тъмната страна” сега вече няма власт да задържи това и да го промени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние се вълнуваме колкото вас, защото срещата ни е толкова близо и ние ви приветстваме с отворени обятия, и любовта ни тече безкрайно към всички вас. Позволете си да я почувствате и се присъединете към нас, защото заедно ние ще създадем такъв чудесен опит за цялата Вселена.

Канализирано чрез: МАДАД

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони