Monday, August 5, 2013

Вдишaйте светлина. Издишайте любов и благодарност. – канализирано от Рон Хед


04 Август 2013
Архангел Михаил
 tattered web
Способността ви да разпознавате истината отново се пробуди във вас. Това не е нещо ново, но е нещо, което беше умишлено държано заглушено и неизползвано. Дори когато започна да се завръща вие бяхте разсеяни на всяка крачка.

Все пак вие сте успели да сглобите една все по-точна картина на истинското състояние на вашия свят. Към този момент обаче, макар че големи количества информация са разкрити, големите части от нея са достигнали много ограничена аудитория. Въпреки вашите комуникационни мрежи, това което вие наричате вашия интернет, до който имат достъп много, вие все още не може да сглобите заедно нещо като пълна картина. Вие все още сте възпрепятствани от раздори по между ви. Вие все още позволявате на инструментите за подигравки и дезинформация да ви заслепяват за някои части от истината. И все още не сте в състояние да съобразите, че много от най-изнервящите неща биха могли да бъдат верни.

Това е много удобно за тези, които се крият зад екрана който им го позволява. Вие продължавате да растете и съзнанието ви е пробило дупки в този екран сега докато стане наистина много надупчен. Чуваме много от вас да казват: "Давай." Всеки от вас сега, моля въздържайте се да казвате това, и тихо се запитайте: "Какво е това, което аз може би отказвам да видя?" Ние казваме това, само за да ви подготвим за това което със сигурност ще видите скоро. И отново, ние ви уверяваме, че колкото по-голям бъде шока за някои от това, свободата която ще последва на нейните токчета ще бъде дори още по-голяма.

Погледнете във вътрешността си сега и намерете мирът, който ще ви позволи да стоите стабилно и в любеща сила докато вашия свят продължава да се променя около вас. Вдишвайте светлина. Издишвайте любов и благодарност. Вие сте наш брат и сестра, ангели, нашето семейство, по време на работа. Вие сте обичани силно.

Добър ден.

Превод:Hristo
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони