Saturday, August 3, 2013

Това е начина по който вие упражнявате силата си. – канализирано от Рон Хед

01 Август 2013
Архангел Михаил
 Peaceful-Waters
На този първи ден на вашия нов месец, в разгара на значително увеличен енергиен поток към вашата земя, който е допълнително засилен от редките подреждания на небето, вие още веднъж си позволявате сами да очаквате почти мигновено освобождение в едно изцяло ново съществуване. И понеже повечето от вас няма да намерят милиони в банковите си сметки, нова кола пред дома си, нито да слушат съобщения за това или онова по вашите телевизии, ще заплачете ли объркани отново?

Защото ви беше казано, че ще има сигурни промени в бъдеще, и че промяната е сигурна в бъдещето, вие след това се приготвихте за огромно разочарование представяйки си несъществуващи календарни срокове. Вие имате по-раншен и скорошен опит на резултата от това. И все пак да продължавате да позволявате сами да се хванете в този начин на мислене. И плачът "Виждаш ли? Нищо не се случи! "ще се надигне отново. И много по-разочаровани сърца ще паднат долу. И тези които ви обещаха това или онова ще намерят начини за отклоняване на вината обратно върху вас.

Истината е, че огромната промяна на това, което е постоянно, означава огромна съпротива и огромни препятствия. И вие със сигурност не можете да бъдете обвинявани за това че искате да видите светлината в края на тунела.

Всичко това може да бъде избегнато, както вие разбирате сега, като не позволявате на календарът да влиза в картината. Съществуват огромни и възхитителни неща по пътя във вашата реалност. Това беше разкрито за вас, и то е истина. Това няма да се случи в един миг, видите ли защото ние от нашата страна на "завесата" ще щракнем с пръсти и ще го направим за вас. Беше ви казано, че вие сте инструментите на промяната и това също е вярно. А дори и в дните, когато най-невероятните промени започват да виждат светлината, повечето от вас няма да видят никаква промяна в непосредственото си съществуване. Вашата банкова сметка няма да се промени. Медиите няма да се преобърнат и да започнат да тръбят голямата новина надлъж и нашир. И вашият живот ден подир ден ще се промени много по-постепенно, отколкото си представяте. Помислете за това. Вие знаете това. Това е разумно.
  
Вярно е че вие чакахте дълго време тези неща да се случат. Разбираемо е, че искате да се появят за един ден. И в ретроспекция точно така ще изглежда. Но всички вие сте имали достатъчно опит в живота, за да знаете, че нещата никога не изглеждат по този начин, докато вие гледате напред.

Вие седите в средата на период на огромна промяна. Вие сте там. Тя се задвижва от вас, от вашите мечти, от вашите намерения, и, разбира се, до голяма степен, от вашите очаквания. Укрепете ги. Очаквайте чудеса. И също така, скъпи единствени, въпреки че може да изглежда противоречива, погледнете реалността в очите. Вижте я такава каквато е.

Каквато е, това са нещата които вие променяте, както и причината за вашата мотивация. Вие, всеки от вас, сте силата, която е дошла тук, за да пресъздаде този свят. Не позволявайте привидната липса на това за което сте мечтали да ви изкара извън релси. Складирайте тези мечти до момента когато ги видите пред очите си. Празнувайте този момент. След това преминете нататък, скъпи сърца.

Познавате живота достатъчно добре до сега за да осъзнаете че по това време ще имате дори още повече мечти. Това е начина, по който вселената работи. Това е работата, която вършите, освен ако това не е игра, която играете. Можете да го погледнете и по този начин, също така. Но, дори ако всичките неща, които очакваме да се случат се случат в един и същ ден, дори и ако видите огромни чудодейни неща да се случват около вас, това няма да бъде финалната линия. Състезанието няма да свърши. Ще видите че няма финална линия. Никога няма да има. Вие винаги ще искате повече. Вие винаги ще искате по-добро. Вие винаги ще се вглеждате в бъдещето за него. Това е начина по който вие упражнявате силата си. Вие се учите да правите това по най-висшия и най-добрия възможен начин.

Вие сте невероятни. Вие сте обичани. Вие сте уважавани. Дайте малко от тази любов и уважение на себе си.

Очакваме с нетърпение да говорим с вас отново. Добър ден.

Превод:Hristo

 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/08/01/it-is-how-you-exercise-your-power-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони