Wednesday, August 21, 2013

Време е за работа! ~ Сен Жермен чрез Мелин Лафонт


Сен Жермен

Добре дошли, скъпи мои братя, сестри, приятели. Обичам всички Ви неизмеримо много. Моята светлина Ви заобикаля ежедневно сега, когато Виолетовият пламък е на разположение на всички души, които искат да работят с него и знаят как да се справят с него. Виолетовият пламък е един от най-силните активи и енергии, използващи се в тази реалност с цел да преобразува всичко на Земята, която трябва да се прероди в Светлината.

Аз съм на мисия и гарантирам за много апекти по време на това глобално Възнесение, а както е известно, моето Присъствие е много мощна сила във Вашата реалност, защото аз винаги съм в състояние да приема различни форми, за да бъда на разположение там, където съм нужен и да оправя нещата. Много трансмутации съществуват в миналото по вашето линейно време и те са ви довели до мястото, където сте сега. Имайте предвид, че ви очакват още много неща в това превъплъщение и следващите дни и седмици ще предизвикат необходимост от трудещи се сред вас.

Вие ще се трудите върху подбуждането на масовото съзнание за предстоящата формация Меркаба, разгръщаща се до планетарно и слънчево ниво. С други думи, планетните позиции отново ще образуват много мощни форми, осигуряваща интензивна промяна у всяко едно от вашите съзнания в най-високите степени на вашето Същетво и Присъствие. С удоволствие ви съветвам през тези дни да подготвите себе си като търсите тишина и се настройвате с Майката Земя и всички нейни енергии. Сега е много важно да се съсредоточите върху вашия Висш Аз, за да пуснете собственото си просветление да се развива до най- висша и чиста степен.

Свържете се със себе си тези дни като притихнете и се обърнете към вашия Висш Аз чрез медитация и чрез изразяване на любов към себе си. Връзката ви с вашия Висш Аз сега е по- силна и когато искате да усетите себе си на това висше ниво, ще се виждате и усещате отразени в този вътрешен свят, обзети от чувство на комфорт. Това изисква да започнете да чувствате и приемате своето вътрешно Аз Съм в по-голяма степен, за да можете да го интегрирате в съзнанието си.

Настоящите слънчеви енергии имат огромно влияние във вашата реалност и направляват съзнанието ви към различни завои и безкрайни тесни улички. Много хора усещат слънцестоенето или смяната на полярността в себе си и биват неспокойни или са погълнати от кризисни ситуации с тяхната личност. Това е просто чувство и тест за себеувереността ви, но знайте, че в момента вие интегрирате всичко в себе си за дълго време и че тази вътрешна полярна смяна, причинена от предстоящото равноденствие, ще се погрижи дълбоката вътрешна промяна във вас и реалността ви да се сбъдне, водейки към огромна промяна в инкарнацията ви и в света и носейки ви тежки емоции и нарушения в магнитните полета около и във вас.

Тези магнитни полета могат да се открият около и във сърцето ви и те ще породят полярната смяна във вас, по-специално в портала за възнесение в сърцето ви. Всичко, което има магнитен заряд, ще претърпи неудобства от слънчевите ветрове и бури. Тези бури са изключително интензивни, защото слънцето се подготвя за промени в структурата и енергията си. Цялата слънчева енергия, насочена към планетата ви и човечеството е много силна, но в същото време ще усили и ускори процесите на пробуждане и активация. Тези които имат право, ще бъдат тези, които са здраво стъпили на земята и отдават енергия само на жизнено важни въпроси и те ще дадат тласък на Гая и на човечеството. Без прояви от егото, нито други лични въпроси, всичко ще бъде в услуга на Гая и на хората.

Интензивността на прииждащите енергии ще продължи да расте и те ще стават все по- трудни за много от вас ако не действате чрез сърцето си или ако липсва връзка с Висшия Аз. Тези енергии ще се усилват до изумителна скорост и ще доведат всеки на пътя на вътрешното Пробуждане, където е необходимо. Всичко ще започне да се отразява по-бързо от всякога и тези силни енергии ще ви влияят по такива начини, че да не можете да останете неактивни, затова по- добре се залавяйте за работа. Истинската работа вече е започнала и вие ще получите това, към което винаги сте се стремяли: ще достигнете Майсторство не само за да възнесете себе си и човечеството, но също за да станете професионалист в дара на творчество и проявление.

Достатъчно практика, вие сте истински Майстори и сътворци и сега е време да бъдете заети не просто с работа, но използвайки себе си за да постигнете истинско глобално Възнесение в пълнота. По наше мнение, достатъчно теми се обсъдиха, за да ви се изясни - винаги да започвате работа от сърцето. Сега зависи от вас да докажете какво можете, кои сте вие и каква е вашата енергийна ценност в този свят. Достатъчно клюки и празни приказки, нека сега веднага да започнем с истинската работа и нека дори да пропуснем няколко стъпки с цел да позволим на прогреса да стане дори по-силен и по-бърз. Вече сте Майстори, достигнали Самоусъвършенстване на някои нива, нека да разширим това още повече и да постигнем пълно и общо Самоусъвършенстване и да разпространим това по целия свят.

Истинските пазители на Портата / Портала са призовани на активна служба за извършване на наземна работа, и сега са подготвяни във всички области да помогнат на възнесението на много души, особено на последните пробудени, които ще изпитат техния първи път в процеса на Възнесение на Земята по по-съзнателен начин, защото енергиите са толкова интензивни, че става възможно да се възнесат по-бързо и по-съзнателно. Различни наземни екипи и много индивиди са готови да смекчат нещата там, където е необходимо, да съдействат на порталите и да подготвят своите Вътрешни същества. Различни Висши Азове сега са активирани да изпълняват своите мисии на галактическо и слънчево ниво, вероятно белязани от силни преживявания като промени, пискливи шумове в ушите, гадене, блуждаене между две реалности, и силен подтик да са сред природата, в тишина, за да могат да абсорбират всичко.

Винаги следвайте това чувство и освобождавайте всичко около вас, вижте себе си откъснати от всичко и всички, когато намерите за добре да сте сами. Следвайте съветите на вътрешния ви глас, когато сте призовани за активна служба. Много от вас вече са подготвени за по-висшия аспект във вас и в мисиите ви, и процедират с него по строго индивидуален начин. Пазителите на Портата / Портала сред вас през тези дни ще започнат да изпитват под формата на силни преживявания и интензивния курс, който им е даден, за да могат да функционират като истински пазители. Няма толкова пазители на порти колкото са работниците на Светлината, но техния брой е достатъчен за да се справят с всичко, случващо се на Земята. Така че ако почувствате че присъствието ви е нужно някъде другаде и това място привлича вниманието ви, тогава тръгвайте! Не се съмнявайте, просто тръгвайте и следвайте интуицията си!

Почивайте си добре, за да работите адекватно в настоящия период и не забравяйте да се заземявате всеки ден. Хайде, нека да обединим силите и енергиите си и да създадем прекрасния миг. Не се увличайте в очаквания, а по-скоро ги освобождавайте и бъдете себе си! Бъдете спокойствието, което сте и се наслаждавайте на другата красива, но мощна Меркаба.

Аз съм с Вас, Учителя Сен Жермен

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/08/vreme-e-za-rabota-saint-germain.html#sthash.3sK1LPz6.dpbs

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони