Tuesday, August 13, 2013

СаЛуСа – 13 август 2013г.

Почувствайте енергиите, които заобикалят всеки един от вас и ако те имат любящо и радостно чувство, тогава приемете ги в себе си колкото може повече и ако поради някаква причина имате чувство за по-ниска енергия, когато сте в тях, има нещо, върху което трябва да поработите или което да освободите. Тези енергии са чиста Светлина и Любов и ви насочват по избрания ви път. Слушайте ги и ги почувствайте точно такива, каквито са, показващи ви какъв е проблемът. Фокусирайте вниманието си върху почистване на старото, тъй като остана малко от тежкия багаж, който носехте от много, много години. Чувствайте се горди със себе си, че бяхте в състояние да се справите с това в такива тежки условия, с което дадохте възможност и на други да направят същото много по-лесно и по-бързо. Това би трябвало да ви удовлетворява и да ви дава чувство за Единство, което всички искате да почувствате. Спомнете си, че всички вие дойдохте в този живот, за да правите точно това, което правите, и много от вас вече са наясно с бъдещата цел или „работа”, която ще изпълняват.

През много животи вие не бяхте наясно за истинската си цел на живота, където сте живели, и само след като напускахте тялото си, ставаше очевидно, че учехте уроците си. Сега вие пазите цялата мъдрост от вашето обучение и я носите с вас към по-висшето си съществуване. Вие също така запазвате тялото си, което ще бъде подобрено, когато вие се научите да използвате новите си способности, които някои вече откриха, защото всяка такава промяна започва с това как мислите за себе си. Ако желаете някакви промени в тялото си, вие трябва да мислите за това, тъй като мислите са творение, но без никакви съмнения, че не сте способни да направите подобно нещо, и ще видите, че промените се случват. Веднъж след като заживеете изцяло в по-висшата реалност, вие ще сте в състояние да променяте нещо незабавно без „изчакване”. Това е още една причина, поради която трябва да поддържате ума си свободен от тревоги и съмнения, тъй като те причиняват объркване относно това, което наистина искате. Трябва да размишлявате върху причината за съмненията ви и със сигурност ще получите цялата помощ, за да ги разберете и след това да ги изчистите от пътя си, може да се изненадате от това какви са първопричините за тях. Веднъж след като ги освободите, не поглеждайте назад и се радвайте на чувството за свобода и щастие, които незабавно ще почувствате, след като съмненията са си отишли.

Този период от живота ви е пълен с промени, буквално ежедневни промени се случват, някои може да са много големи и да изискват пълното ви внимание за по-дълго време, някои може да са по-малки, но всички от тях завършват Божествения план за вашата трансформация в Същества от Светлина с пълно съзнание. Много неща трябваше да се променят вътрешно и външно, което означава, че точно сега вие сте много заети и още повече промени идват към вас, така че не забравяйте да отделяте достатъчно време да си почивате и да се привеждате в съответствие с Висшия си Аз и с избрания ви път. След като напълно сте съответстващи, ще спрете да чакате нещо да се случи, вие просто го правите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам радост, че толкова много от вас се подготвят за следващата стъпка в издигането към най-чудесната реалност, която сте изпитвали до сега. Има още толкова много неща да изпитате и това е отвъд способността на думите да го опишат. Струва си да оставите всичките тревоги зад вас и да се присъедините към него. Ние сме толкова близо до вас, почувствайте ни.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони