Monday, September 23, 2013

... една “вътрешна работа“ от първият порядък. – канализирано от Рон Хед

22 Септември 2013
Михаил и Йешуа
  horizon1
На този ден на вашето равноденствие, ние призоваваме всеки един от вас да погледне в сърцето си и да се ангажира отново с повторното раждане на себе си и вашия свят. Докато медитирате, молите се, разхождате се в природата и общувате с висшите си Аз-ове, моля продължете отличната си работа на това поприще. Използвайте енергията, която се излива във вашия свят по това време за ваше най-добро предимство.
  
Попитайте ни за помощ в това начинание. Посъветвайте се с вашия Създател, за да ви изпрати енергията на любовта си за вашето най-добро и за вашия свят. Не си представяйте, че това е външна помощ, скъпи единствени. Това е “вътрешна работа“ от първият порядък.

Дори ако все още не чувствате цялостното единство с него, почувствайте любовта на семейството в него. Почувствайте доверието поставено във вас. Почувствайте любовта. Напълнете сърцата си с него. Изпълнете се с него до такава степен, че да се лее навън във всичко, което правите и всичко, което казвате. Това ще направи промените, които са необходими да изглеждат като че ли се постигат без усилие. Това наистина ще запълни дните ви с радост.

Поток от такава любеща енергия е бил изграждан в гъстота около вашия свят, чрез вас за известно време. Това е чувството, в което не сте били в състояние на "дай си пръста". Вие знаехте, почувствахте, че нещо огромно е привидно малко над хоризонта. Това което наистина чувствате е енергията която се излива във и около вас, която ще произведе тези малко над хоризонта събития. Потопете себе си в това. Отдайте се. Тя е безгранична. Оставете я да ви закара до вашето най-високо и най-пълно с радост бъдеще.
   
Умът ви все още може да ви казва, че това е приказка. Кажете му да се скрие и гледайте. Нищо лошо няма да излезе от това да бъдете щастлив и любещ. Няма нищо лошо да дойде от това да бъдете състрадателен. Нищо лошо няма да стане ако си напълнете сърцето с любов.
  
Това е чувството което изглежда че е далеч от пръстите ви, скъпи приятели. Но в действителност, това е само малко необичайно за вас все още. Това, което чувствате е това, в което сега сте потопени. И вие чувствате близостта на любещото ви семейството, също така добре. И чувствате същото нещо, което чувствахте като дете през нощите точно преди почивката. Не е ли така? И промяната във вас продължава с всички сили. За това ние предлагаме нашите поздравления и нашата подкрепа.

Пристъпете сега във финалния етап на тази най-прекрасна година. Ще говорим с вас отново скоро.

Превод:Hristo
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/
 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/09/22/an-inside-job-of-the-first-order-channeled-by-ron-head/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони