Saturday, September 28, 2013

Достатъчно от страданието. – канализирано от Рон Хед

26 Септември 2013
 Yeshua
Йешуа
Аз говоря днес с вас в радостта на свързването още веднъж с приятели и радостта от възможността да говоря с всеки един от вас.

Вие в момента четете или слушате думите ми, написани на тази страница от този единствен, и това е което е необходимо за вас в този момент. Все пак, моля знайте, че времето е дошло за някои от вас, и бързо приближава за много други, когато няма да има нужда да четете или слушате някого, освен собственото си сърце.

Не че аз не ви говоря директно сега. Не че не можете да ме чуете, когато го правя. Наистина сега, запитайте се ако мислите, че сте способни да ме чуете. Вярвате ли, че заслужавате да ме чуете? Престанахте ли да се съдите и простихте ли си за всичко, което сте извършили или може би сте извършили в миналото?

Не че някой ви намира виновен, скъпи приятели. Вашите собствените чувства са тези които стоят на пътя. Сега е време за вас да издирите истинските си чувства в сърцата си и да намерите начин да ги освободите от вашето същество. Предлагам, ако ми позволите, да им благодарите че ви предпазваха от страховете ви да срещнете лице в лице Божественото което сте, да осъзнаете, че няма съдебно решение което ще се спусне върху вас, изпратете тези страхове и чувства на Божественото за изцеление, и приемете опрощение от вашия Създател и от себе си.

Не сте укорявани сега, както и никога преди. Вие отидохте напред за да учите каквото беше възможно да се научи, да изпитате всичко, което беше възможно, и вие го направихте. Много мъдрост беше придобита през вашите пътувания. Не е нужно да понасяте отделянето от вашите най-високи и най-добри Аз-ове повече.

Времето бързо се приближава когато вие ще знаете това, но това е наше желание, ако желаете, да го узнаете дори по-рано. Достатъчно от страданието. Можете да го освободите, ако изберете.

Ние стоим с разперени ръце очаквайки вашето повикване и подпомагайки усилията ви. Благодаря ви за всичко, което сте направили и правите за изцелението на този свят. Вие сте обичани.

Превод:Hristo
 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони