Friday, September 27, 2013

СаЛуСа – 27 септември 2013г.

Пречистването на Всичко, което се случва сега във вас и в Майката Земя, ви води право в по-висшата ви реалност на опит. Почувствайте промяната, която ви се случва в този момент, тъй като този момент отваря вратите, които преди не бяха видими за вас. На този етап някои от вас може да са „отведени” към определени моменти от многобройните ви животи само за да видите причината за вашето изчистване от проблем или повече проблеми, които си мислехте, че вече са изчистени. Това ви дава възможност да ги видите такива, каквито са, без да са налице по-ниски вибрации, включително и самоосъждане и сега можете да ги пуснете да си отидат и да се освободите напълно. Приемете това като по-дълбоко или ако можем така да се изразим, най-дълбоко изчистване и разберете, че това се случва, защото всичко несъзнателно става съзнателно и нищо не може да остане скрито, защото в по-висша реалност вие сте наясно с всички аспекти от себе си и това ви дава тази удивителна Свобода да изберете перфектният опит за вас. Сега вашите сънища може да се променят и това за вас е знак да разберете, че личното ви изчистване е към края си. Ние не можем да ви кажем как трябва да се променят сънищата ви, защото от вас зависи да откриете това, тъй като всички вие изпитвате различни реалности по време на сън, но вие със сигурност ще разберете.

Ние сме с вас през цялото време, онези, които желаят да са с нас, със сигурност чувстват това и ние сме готови да ви приветстваме в истинския ви дом. Онези, които не са сигурни все още или не искат да бъдат свързани с нас, ще имат достатъчно време да решат, но тъй като толкова много от вас се пробуждат за неизбежната истина, това време се съкращава, понеже колективният ви глас става много по-силен и изисква да се знае истината по всички въпроси – най-вече по отношение на вашата история, живот извън вашата собствена планета, духовност. Обикновено тяхното определение беше осмивано и преиначавано и някои от вас все още чувстват лек дискомфорт, когато чуват тези думи, които описват собствените ви опити на такава прекрасна промяна, която се случва на Всички. Ние искаме да ви съобщим, че виждаме много ясна промяна също и в естеството на информацията, която получавате ежедневно. Например повечето от вашите Лидери говорят открито и без скрити планове зад думите си. Те може да използват обикновените думи, но разликата може да се почувства, когато се фокусирате върху енергията зад тях.

Ние чувстваме, че вие свиквате с постоянния енергиен поток от по-висшите реалности и позволявате на телата си да приемат още повече, което ви позволява да приключите необходимите промени. Колкото повече енергия приемате, толкова повече ще можете да споделяте с Всички и също да облекчите процеса на изчистване от негативните енергии, които присъстват на Майката Земя. Фокусирайте се отново върху онези места и им изпратете целебната си енергия на Любов и Светлина, защото това е най-ценната помощ. Този енергиен трансфер ще доведе също до проявление на физическа помощ за онези, които са в състояние да я окажат, и не забравяйте, че хората, които живеят в такива региони, ще почувстват тази огромна изпратена им Любов и тя ще им помогне също и за собствената им трансформация. Всичко е перфектно планирано и проектирано и ние желаем вие да го видите също на вашия свят.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и не мога да изразя с думи колко красиво се чувствам точно сега. Въпреки всички препятствия, поставени пред вас, вие бяхте в състояние да се извисите и да изчистите всичко, което вече не ви служи по пътя ви. Ние сме с вас и правим всичко, което можем и което ни е разрешено да правим, за да ви помогнем да изпълните мечтите и сънищата си. Те стават ваша реалност и вие сте в състояние да виждате повече всеки миг, който преминава в настоящата ви реалност. Знайте, че моментът на финалната ви трансформация е много скоро. Наистина го почувствайте и го приемете, защото той ще ви успокои и вие ще сте в състояние да се отпуснете в новото.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:TaunoNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони