Friday, September 6, 2013

СаЛуСа – 6 септември 2013г.

След като започнем да пристигаме във вашата реалност, всички съмнения, които вие все още може би сте имали, ще изчезнат в забвение. Ние знаем, че работите много упорито за привеждането си в съответствие с „новия” начин на мислене и след това, което изглеждаше като дълъг период от време, сега можете да видите и да усетите промяната в мислите ви. Те са по-нежни, по-позитивни, по-любящи и ви дават чудесно чувство на щастие и удовлетворение, което вие най-сетне постигнахте чрез объркването, което тази промяна донесе със себе си. Почувствайте радостта от всяка красива мисъл, която идва в ума ви, а когато поради някаква причина нелюбяща или по-ниска енергия-мисъл навлезе в ума ви, не забравяйте да я приемете и да я освободите, тъй като те просто имат нужда да ви напуснат, защото няма място за тях, когато всички мисли идват от любящото ви сърце, право в мозъка ви. Тези дни много от вас чувстват, че „много неща се случват в главите им” и искаме да ви уверим, че ние и вашите Водачи и Ангели внимателно наблюдават този процес и нежно ви придвижват към желаната от вас промяна. Скоростта на тези промени винаги зависи от желанието ви и следователно, приемете, че не всички пробудени чувстват същото в този момент. Чувствайте се комфортно в знанието, че всичко се случва в точно този и единствено правилен момент и ви дава най-удовлетворяващото преживяване за него.

Промените във вашето общество започват да набират скорост и вие може да ги видите навсякъде. Вие като колектив от души живеете заедно като Нация от планетата Земя, решили, че искате да се придвижите отново напред и не желаете да останете в предишната позиция от негативни чувства и неразбиране на истинската си реалност и произход. Ние сме готови да ви покажем вашата история, такава, каквато тя се случи, тъй като чувстваме, че това е основната точка във вашето пробуждане, а натискът върху вашите Лидери да освободят цялата информация, която трябва да се даде във връзка с тези разкрития, е огромен. Бъдете сигурни, че когато усетим, че е дошъл точният момент, ще бъдете удивени от цялата информация, изтичаща от много източници и потвърждаваща ви това, което вие вече чувствате, че е истината. Вие веднага ще го почувствате, защото сега със сигурност знаете какъв тип енергия носи всяка информация, така че никой не може да ви подведе с фалш и скрити негативи зад красиви думи. Разбирате, че вие също имахте нужда да израснете в този момент, тъй като много дълго време старата система се опитваше да сведе истинските ви чувства до минималното възможно състояние на съществуване, като не ви позволи да почувствате, че това бе направено единствено, за да обслужва господарите си.

Сега вашата Светлина свети толкова ярко, не е възможно да задържат всички вас в такива обстоятелства и да ви казват обичайните лъжи. Сега вие сте толкова мъдри, че истината няма да издигне никакви негативни чувства във вас, защото разбирате, че това не би ви помогнало и то е старият начин на мислене, който вие сега заменяте или вече сте заменили с новия любящ начин. Ще почувствате такова щастие най-сетне да знаете как се случи наистина всичко това, как еволюирахте, как ние дойдохме при вас и какви роли играхме ние във вашата еволюция, че няма да имате „време” за връщане към тези стари чувства на яд и омраза, които може да имате в началото на вашето пробуждане. Тази истина пристига при вас, защото вие мечтаехте за нея и ние сме много щастливи да кажем, че вие сте готови за нея.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам поздрави от името на цялата Галактичека Федерация на Светлината, където всички ние сме готови и подготвени за предстоящите дни, които ще са изпълнени с огромна радост, която ще ни доближи много близо до всички вас, по-близо, отколкото някога сме били в състояние да стигнем. Почувствайте връзката ни с вас.

Канализирано от МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони