Monday, September 16, 2013

Седмично послание на Хиларион 15-22 септември 2013г.Възлюбени,

С напредването на този месец ние откриваме, че много от вас изпитват освобождаване от много мисловни модели, които задържаха напредъка ви, новите перспективи и новите начала. Призовавайте ни, за да ви помогнем в изчистването им от вашето съзнание и от клетките на вашето тяло. Направете това изискване ежедневен навик докато се изпъни целта ви – свобода от тях – и знайте, че ние винаги сме на ваша страна, помагайки ви да постигнете баланс и равновесие и спиране на тези противоречиви енергии, защото наистина, те просто са стари енергии, които трябва да бъдат размити. Ние желаем да ни помолите за помощ в тези предизвикателства, защото колкото по-скоро сте свободни от тях, толкова по-скоро можете да приемете и напълно да интегрирате по-високите енергии и по-голямата си Светлина.

Чрез тези действия се освобождават и трансмутират много противоречия от по-голямото колективно поле, което след това позволява на повечето от човечеството да се пробуди и да се освободи от старите илюзии и възприятия, които не служат на еволюиращата душа. Тъй като тук на Земята се закотвя повече Светлина, създава се по-голяма Светлинна сила, която след това може да се използва, за да се дадат нови решения и нови начала. Процесът на Издигане в по-високо съзнание, като се придвижваме през четвъртото измерение, се движи във финалната си фаза и като става това, също така се повишава интензитета на мисловните модели и емоции, които извират във всички индивиди и за всички Служители на Светлината е жизненоважно да разберат важността от устойчиво задържане на Светлината през тези хаотични енергийни потоци. Стойте центрирани в сърдечния си център колкото може повече.

Осъзнайте и признайте лунните фази и небесните движения. Има много неща, които могат да се научат тук, когато използвате тези сили, за да ви помогнат да се придвижите напред в подходящите моменти. Тази практика ще стане по-важна, тъй като изпитването на линейното време преминава през радикални промени. Именно чрез наблюдение на тези цикли, древните хора бяха в състояние да останат в резонанс със силите на Вселената, за да стигнат отвъд света, който населяваха. Изключително важно е да развивате тази практика като начин за измерване на енергийните цикли, които настъпват, за да се приведете в синхрон с тях. Това е друга причина, поради която престоят за повече време навън сред природата е от голяма полза. Това привежда вътрешните цикли на всеки човек в съответствие с тези по-големи цикли.

Като се научите да се движите в новата реалност, вие ще се намирате в повече мир в собственото си ядро и ще знаете инстинктивно правилната стъпка, която трябва да предприемете, както е необходимо. Това също така ще отключи духовни способности и дарби във всеки човек, защото те останаха непроявени в продължение на много цикли, и тъй като шлаката от старите парадигми е трансмутирана, тези вътрешни съкровища чакат да бъдат открити. Обаче се изисква мотивация, намерение и упоритост, за да се синхронизирате с тези по-висши духовни качества, които излизат, за да бъдат разпознати и използвани по начини, които засилват всеки човек и по-големия колектив на човечеството. Когато тези дарби и способности се използват конструктивно за подобряване на изпитването на красотата на живота във всички души, ще бъдат направени големи крачки в индивидуалната и колективната еволюция.

На всеки един човек подобава истински да опознае себе си и да е искрен със себе си, защото това, което може да е добро и правилно за един човек, може да не е добро за друг. Всяка душа е на своето индивидуално пътуване и когато те се приведат в синхрон с тяхната Свръхдуша и духовна група, ще се проявят много чудеса на сътворението на вашия свят. Всяка душа има уникални и красиви дарби, които да прибави към колективния опит, така че важно е да осъзнаете, че любящото ви присъствие тук през тези времена е силно необходимо, за да се увеличи положителното преживяване за всички.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони