Wednesday, September 18, 2013

Този път вие сте единствените. – канализирано от Рон Хед 15 Септември 2013


Архангел Михаил
 
 divine energy
Михаил:
Имам привилегията и честта на въвеждането в нашите разговори присъствието на това обичано семейството: Йешуа Бен Йосиф, Мириам ,известна на вас като майката, и Мириам известна на вас като Магдалена. 
Моля ви да разберете, че този разговор е, ще бъде и е бил договорен между всички тези, че е бил даден в любов на нас, ангелите, пратениците, и от нашите енергии изпратени до този и много други, които правят необходимата работа върху вашата земята в този момент.
Дойде времето за вас да знаете тези неща. Дойде времето за вас да осъзнаете, че всички тези съобщения, без значение на кого говорим, без значение как сте избрали да ги предадете, носят информация, любовта, и истината на Божественото. 
Естествено може да бъде вярно че има различни степени на яснота сред избраните пратеници, вие вече ще сте забелязали маркираните сходства в съдържанието. Това не се дължи на тези от тях следващи работата на другия, най-вече се въздържат да го правят във някаква голяма степен, но повече поради последователното послание, което те се опитват да изразят чрез вашите езици и вярвания от най-дълбокия си вътрешен живот. Там ние се срещаме с вас, и там те възприемат това, което ние предаваме на вас. 
Аз, Михаил, и всички посланици на Божественото, без значение как ще го наречете, без значение как ще ни наречете, винаги сме работили по този начин. Вие сте запазили хиляди години на записи от нас как го правим. Вие сте получили тези съобщения за себе си по този начин, и сте ги записвали, точно както се прави сега. Това винаги е било истина.
Откакто тези възлюбени последно ходиха сред вас, вие сте били учени че не сте успели да разговаряте с по-високи състояния на съществуване по този начин, че само някои специални от вас могат да направят това. Вие приехте, че не бяхте невинни достатъчно за да добиете това право. Надяваме се, че сега виждате, в развоя на събитията, в предаването на тези съобщения, че този път вие сте тези, които ходят сред вас. Този път вие сте тези, които получавате съобщенията. Този път вие сте възлюбените на Създателя.
Вярно е, че този вид връзка не е нито непогрешима, нито винаги е било така. Трябва да се научите да различавате истината и любовта когато ги чуете. Това различно ли е по някакъв начин? Не, разбира се не е така. 
Бихме искали да знаете, че, независимо от личните си ситуации в момента, голям напредък беше постигнат от вас. Вашият свят се променя, докато говорим. Бъдейки така, ние искаме да предоставите на себе си признателността която сте спечелили. Бъдете скромни по вашия си начин, както казахме преди, но моля да започнете да си знаете стойността и заслугите които сте спечелили, без да споменаваме за стойността която вие присъщо притежавате. 
Нека тези думи носят любовта на всеки един от нас към всяко от вашите сърца. Ние ще се върнем .

Превод:Hristo

 http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/09/15/this-time-you-are-the-ones-channeled-by-ron-head/
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони