Tuesday, September 17, 2013

СаЛуСа – 17 септември 2013г.

Силата на сегашното почистване е видима сега също и в метеорологичното ви време и когато тези стари енергии са освободени, вие отново ще се успокоите. Почувствайте този момент на собственото си прочистване и бъдете благодарни за него, защото когато времето се успокои, и вие също ще се успокоите и от дълбините на вашата същност всичко, за което мечтаете, ще се разгърне пред вас и вие ще го видите с визията си, изчистена от илюзия, която много години покриваше всичко това, към което не се осмелявахте да погледнете. Сега, като сте много силни, дори онези дълбоко заровени истини ще излязат, за да бъдат приети и освободени в мощната Светлина. Това почистване ще ви остави пречистени и чисти и ще се чувствате като новородени, без никакви „мрачни” спомени и мисли, и това, Скъпи мои, ще е моментът, който всички вие сте чакали. Само чудесни любящи мисли и визии, и чувства ще има у вас и това ще е моментът на придвижването ви в по-висша реалност. Ние очакваме с нетърпение тези, които ще са измежду първите, за да ги приветстваме и да празнуваме тяхното завръщане. Някои от вас вече имат видения за това какво ще правят след изпълнението на договора им с Майката Земя и ние очакваме с нетърпение да поздравим новите членове на нашата пътуваща в космоса общност.

Ние винаги сме с вас и споделяме вашата радост от всичките нови и любящи чувства, които изпитвате и също сме с вас, когато се чувствате потиснати, защото искаме да ви вдъхновим и да ви мотивираме да направите това, което планирахте за себе си, когато се въплътихте в този живот. Ние не можем да отговорим на всичките ви въпроси по начина, по който бихте желали, защото някои отговори трябва да намерите сами, тъй като те са част от собствената ви еволюция, а опитите ви ви придвижват към правилния отговор за вас. Така че не забравяйте да приемете всички тях така, както идват при вас, защото те бяха оформени от Божествения Майсторски План за най-ефективно учене/изпитване. Всички ние изпитваме това, заради което бяхме създадени и с приемането на истинската природа на опитите на всички включително и на вашия собствен ще се разкрият величествени и невиждани преди възможности, които могат да се случат в живота ви. Така че и за миг не се съмнявайте, че нямаше нужда от някой от вашите опити или че изборът им не беше правилен. Всичко, което се случва, без изключение, ви води по избрания ви път.

Погледнете се сега, за по-малко от две от вашите години, Светлината ви нарасна огромно и светът ви се превръща в мирно и любящо събрание с други светове от вашата Галактика и Вселена. Някои хора все още може да са дълбоко в собствените им творения на страдание по техен собствен избор, но и за тях също има отворени широки възможности, когато са готови да ги приемат. Почувствайте тези мощни мигове и знайте, че всички вие помогнахте за тяхното проявяване в реалност и помнете, че реалността се променя според вашите желания и избори и винаги ще става така, отсега нататък, дори повече, отколкото някои от вас може да очакват. Моля разберете, че вие ставате истинските и мощни творци на вашата реалност и нищо и никой няма властта да ви управлява, както изпитвахте преди. Това бяха уроците, които всички вие имахте нужда да научите, и ние знаем, че научихте уроците си много добре и сега можете да помогнете на другите в тяхното учене.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам голяма радост в споделянето на моите собствени уроци, които научих с всички вас. Всички ние работим заедно върху едно и също и сме щастливи, че вие ни приемате такива, каквито сме, и така ние можем да споделяме все повече неща с вас. Гледайте на нас като на ваше Семейство, защото точно това сме ние и ви помагаме да върнете в живота си чистата Любов и Радост, които всички вие изпитвахте преди да навлезете в третото измерение.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони