Saturday, September 21, 2013

Ние продължаваме да бъдем почти на един дъх разстояние, на една мисъл далеч, на една молитва разстояние. – канализирано от Рон Хед

18 Септември 2013
Архангел Михаил
 surrounding earth
По време на това прекрасно време на земята ви, точно преди пълната ви луна, а също и преди равноденствие, ние идваме да говорим с вас. Във вашите северните земи, това е времето на прибиране на реколтата. И това е действително така за всички вас сега. Това е време за вас да започнете да жънете ползата на всичко, което вие търпеливо сте засели и пазили.

Все още има много нарастване и достигане на кресчендо в това, което се изпраща до вас от гледна точка на поддръжка и енергия. Все още има много промяна настъпваща във и около вас. Но сега ще започнете да забелязвате все повече и повече началото на всички очевидни промени, за които вие чакахте.

Съсредоточете се сега върху това, което желаете за вашия свят, за най-бедните, за тези в крайна нужда. За слабите и ранените и уморените изпратете вашата любов. Вашето собствено време ще дойде по-рано, отколкото си мислите. За себе си, освен ако наистина не смятате, че сте в най-затруднено положение, може би можете да намерите малко повече търпение и да продължите да вършите вътрешната работа по която работихте толкова добре.
   
Тази вътрешна работа сега ще започне да носи по-очевидни плодове, също така добре, скъпи единствени. От наша страна, ние продължаваме да изпращаме нашата любеща подкрепа. Ние продължаваме да ви напътстваме и защитаваме. И ние продължаваме да бъдем почти на един дъх разстояние, на една мисъл далеч, на една молитва разстояние. Аз, Михаил, съм тук със скъпите единствени които говориха чрез мен преди броени дни.
   
Ще има времена, когато те ще говорят директно. И там са, за вашата земя сега, безброй други, които са били водачи и пазители на този свят за цялата му собствена история. Всички тези които вие споменавате в молитвите си са тук и слушат и ви подкрепят, точно както го правим и ние. Те говорят за и чрез тези, които се чувстват близо до тях, точно както ние говорим чрез този. Вие никога не сте сами. Вие никога не сте без нас. Вие, най-вече, никога не сте необичани или изоставени, въпреки че може да се чувствате така от време на време.
   
Поддържайте вашето непоколебимо намерение и целта си сега и наблюдавайте за появата на новия ви свят. Чувствайте нашата близост. Празнувайте вашето постижение.

Бъдете в мир. Бъдете в радост. Бъдете в любовта. Ще говорим с вас отново много скоро.

Превод: Hristo 
 
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони