Tuesday, September 10, 2013

СаЛуСа – 10 септември 2013г.

 
Скъпи мои, вие сега живеете в такива чудесни времена. Ние виждаме вълнението ви от толкова много изненади, които се случват в ежедневието ви и спомнете си, че те се случват, защото вие бяхте в състояние да се изчистите от старото, което чувстваме, че няма истинска власт над вас и ако има нещо, което понякога ви кара да се върнете назад, вие бързо се връщате отново към новото чудесно преживяване на Любов и Светлина. Ние сме така щастливи, че толкова много от вас откриват истинските си връзки със Себе си и с другите, които са вашите спътници по избрания ви път. Може да почувствате това в сърцето си и чрез сърцето си наистина ще знаете дали се чувствате привлечени от някого или не. Това е начинът на комуникация между вас, защото вие винаги знаете истинското намерение на другия, без значение какво казва той или тя, защото намерението носи енергия, която не може да бъде скрита зад думи или действия. Упражнявайте се така и ще видите, че става толкова лесно изведнъж и ще чувствате такъв комфорт като знаете, че никой не може да ви излъже и от друга страна вие не можете да ги излъжете, защото те също ще почувстват това. Това не означава, че вие винаги ще трябва да казвате „ всичко на всеки”, но искате да покажете начина, по който чувствате това и какви сте в действителност и няма нужда да се криете зад маската на това        ” какво би си помислил за вас някой друг”. Няма никой, който да ви съди, и сега вие сте достатъчно мъдри, за да знаете дали някой се опитва да прави това, те обвиняват себе си, защото не чувстват достатъчно любов към себе си. Изпратете им любовта си и се опитайте да ги разберете и рано или късно те също ще стигнат до състояние на ума, когато могат да приемат себе си такива, каквито наистина са.

Ние ви чуваме постоянно да питате кога мечтите ви и виденията ви най-накрая ще се сбъднат и единственият отговор вече ви е толкова добре известен – в точния момент за всеки един от вас. Нека вашето сърце да ви го каже, защото ние знаем, че сте в състояние да го почувствате. Някои не го усещат и това означава, че те не са готови и че желаят да работят по въпроси, с които сега се занимават, някои чувстват това толкова силно в този момент и нищо друго няма в мислите им и това означава, че те са готови и изпращат това намерение много мощно, те ще видят, че то се случва Сега. Това е време на големи промени и ние започваме да играем следващата роля в общия ни план и тя е да ви помогнем да навлезете в по-висшата реалност, реалността, изпълнена с любов, радост, приятелство и Единство на Всичко Което Е. Почувствайте енергията зад тези думи и това ще ви помогне да визуализирате това, към което принадлежите и всичко, което е там за вас в по-висша реалност, която вие си създадохте за себе си. Почувствайте силата на собственото си творение и изследвайте всички възможности, които идват от него. Със сигурност ще почувствате силно привличане към една или още няколко от тях, така че фокусирайте се върху тях и направете това свое намерение. Помнете, че сега вие сте много силни, много скоро ще почувствате, че вървите право към тази възможност, която сте избрали.

Нека Любовта и Светлината да осветят пътя ви с цялата си сила и интензитет и веднага ще видите мирни и любящи енергии, които ви заобикалят във всеки момент от вашето съществуване. Това ще ви даде възможност да почувствате всички Същества от по-високите измерения толкова близко, че повече никакви съмнения няма да ви задържат по пътя ви. Всички те ви чакат, за да ви приветстват и ще ви помогнат да разберете всичко, което ви се случва. Помолете за помощ, говорете им и помощта и отговорите ще ви намерят и вие със сигурност ще знаете това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че всички ваши желания се изпълняват точно сега и всички ние сме така щастливи да видим Светлината ви огромно да нараства и всички от вас, които искат да ни срещнат, ще го направят, според желанието си и избора си на точния момент. Ние благославяме всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-10092013.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони