Friday, September 13, 2013

Позволете на това да бъде маякът, който ви насочва по протежението на вашия път. – канализирано от Рон Хед


12 Септември 2013
Архангел Михаил
 here I am
Ние искаме да споменем две неща преди да започнем днешното обичайно послание. Първо, ние искаме да известим за изливането на състрадание и любов, което продължава да се случва в деня на годишнината на събитието на 9-11. То наистина се превърна в обединяване на сърцата по целия свят. Също така, позволете ни да прославяме тези по целия свят, които са дали своя принос за любящото намерение, което е довело до опитомяването на хрътките на войната. Тези, които желаят да ви потопят в още една криза все още не са се отказали, но вие в момента сте в състояние да видите ефекта от вашите усилия. Ние празнуваме това с вас и ви молим да продължите.

Така започнали споменавайки това, нека да продължим с обсъждането на нарастващия ефект, издигащата се видимост на последиците на вашето променено съзнание. Всеки от вас има съзнание, да. По-точно казано, всеки от вас е съзнание. Но вие започвате да виждате, че съзнанието което сте вие ​​също е част от нещо много по-голямо. Вие тъкмо започвате да виждате на какво сте способни, колко силни сте.

Това беше скрито от вас за твърде дълго време. Но това положение не може да се поддържа повече. Пословичният дух е извън от бутилката и сега не може да бъде върнат.

Вие ще придобиете увереност и доверие в себе си от доказателства, като това например. Вие ще започнете да намирате нова свобода. Вие ще намерите съвсем неочакван източник на ново чувство за достойнство. И накрая ще намерите нова причина да чувствате любов към себе си и любов към всички около вас. Това са естествените стъпки на откритието, което ще намерите по пътя си. Просто казано, вие ще научите любовта.

Позволете на това да бъде маякът, който ви насочва по протежението на вашия път. Той е вече в обкръжението ви, вие знаете. Когато можете да почувствате миналите защитни слоеве които сте изградили около себе си, и вие правите голям напредък в това отношение, ще знаете, че ние сме с вас във всеки един момент. Вие ще чувствате нашата любов с всеки дъх който поемате. Ще разберете извън всякакво съмнение, че ние сме тук, че вие сте истински и дълбоко обичани. И вие ще научите кой наистина сте.

Казвано ви е отново и отново кой е това, скъпи приятели. Но сега го направете своя опитност. Станете АЗ-ът от най-прекрасните си мечти. Време е.

С любяща подкрепа, ние ви пожелаваме добър ден.

Превод:Hristo
 
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони