Wednesday, September 11, 2013

Път на Възнесението - Път на Свободата | Част 2 : Архангел МихаилПослание от Архангел Михаил
чрез Рона Хърман

Докато сте в човешка форма, вие не напуската първите четири измерения: минерален, растителен, животински и човешки планове на съзнанието. Би трябвало да сте балансирани и хармонизирани в определените честоти на хармония и равновесие, за да влезете във висшите планове на Светлината. Универсалните закони за проявление ще ви позволят да интегрирате енергийните вибрации на висшите измерения, тъй като всяко нисше под-измерение се връща към хармоничния честотен модел. В началният етап умението да се живее съзнателно изисква огромна дисциплина; въпреки, че с течение на времето ще разберете, че мисленето ви се е разширило до по-дълбоко разбиране на това, което става около вас и в самите вас. Раздялата със стария свят може да е горчиво-сладка. Запомнете, вие не отивате в задънена улица - вие прекрачвате портала на новото съществуване. Длъжни сте да решите какво искате да вземете със себе си в новия свят, трябва да разберете с любов, но категорично, какво трябва да оставите назад. Тъй като вие разширявате съзнанието си и пристъпвате към мъдростта на вашия Свещен разум, където се съхраняват високите честоти на Божественото Съзнание, вашата действителност ще се промени много бързо. Обяснявахме ви жизнено важната концепция на процеса в течение на много минали години, постепенно предавайки ви различни учения и методи за самостоятелно учене.

Както много от вас знаят, искрено следващи ученията ни, окръжаващата среда на всяко измерение резонира с определен диапазон на честотните модели, и всяко висше измерение вибрира в диапазона на по-съвършените октави. Когато направихте своето пътешествие в пустотата на космическото пространство и в нисшите измерения, това доведе до разделяне на съзнанието на Висшият Аз на всяко ниво. С други думи, вътре в менталното тяло, честотните модели на всяко ниво на съзнание (измерение) бяха съхранени в така наречените Светлинни пакети на мъдростта. Те бяха затворени в мембрани от Светлина и воал, ограничаващи достъпа към различните нива на съзнание от висшите измерения, докато отново не влезете в резонанс с това ниво на съзнание. Дойде време да се снеме воала на безсъзнателното състояние, скъпи мои, така че сега вие можете да си спомните безкрайността на това, кои сте вие, великите събития, които сте преживяли и блестящото бъдеще, което ви предстои.

Съзнанието е съзидание - подвижно и пластично проявление във висшите сфери, предопределя се и се реконструира с всяко ниво на висшите измерения, за да стане съвместимо с вибрационните модели на тази реалност. Това е процес, който се случва на Земята, вътре и около всеки човек в земния план на настоящето. Колкото повече човек се бои и съпротивлява на измененията, толкова по-труден ще бъде за него процеса на преход. Скъпи, трябва да сте готови да освободите живота си от отношенията и от материални неща, които вече не съответстват на вашето ново Състояние на Съществуване. Ще видите, че докато се движите стремително по пътя на Възнесението, независимо от това, което оставите назад, то ще бъде заменено от хора и предмети от по-съвършено ниво, които ще бъдат по-значими и важни за бъдещото ви съществуване.

Важно е да разбирате добре тези сложни концепции, какво означават и как влияят на цялото Мироздание в тази подвселена. Трябва да търсите и да изучавате тази информация, докато тя не се запечата ясно в ума ви. Тъй като се връщате към самомайсторството и отново приемате ролята на съ-творци на новия галактически жизнен опит, е важно всестранно да разбирате универсалните закони как ефективно да използвате Адаматните Частици Светлина на Твореца. Като се освобождавате от небалансираните, задържащи жизнени модели, мисли и действия от нисша плътност,  вашето пътешествие във висшите сфери на Светлината автоматично ще се ускори.

Вие можете да контролирате и да определяте мисъл-формите, които излъчвате. Изпитвате ли негативни отклици и взаимодействия с обкръжаващите? Вие все още позволявате на хората да ви използват, за да се чувствате достойни? Споделяйки с другите многото дарове и разбиране, колко често се чувствате хармонични и любящи след това? Колко често се чувствате обидени или използвани от другите? Подчертавали сме неведнъж: „По-добре да не правим нищо за друг човек, отколкото да го правим с неправилна мотивация”. Запомнете, вибрационните модели, които вие проектирате, определят правилността на действието, а не самото действие. При завръщане към баланса и хармонията всичко трябва да е в равновесие. Съществува енергиен обмен във всяка ваша мисъл и във всяко действие. Ако постоянно отдавате на друг човек, а не получавте в замяна, се нарушава положителния енергиен обмен и се създава дисбаланс, който скоро ще се прояви под формата на негодувание или чувство за вина, и често, чувство на превъзходство или непълноценност. В подобно състояние е невъзможно да се излъчва безусловна любов към други хора.

Трябва да се научите да влизате в „тишината на Аз-а”, за да се съедините с Духа. Вашият Висш Аз и Божественият Аз очакват вашето влизане във вълшебния поток на Светлината и Божественото съзнание. Тъгуваме по много милиони скъпи Души, желаещи да общуват със своя Висш Аз и с нас. Казваме ви, че не е толкова сложно, както си мислят болшинството от вас. Всичко, което трябва да направите, е да заявите своето намерение и след това да осъществите влизане във вътрешната тишина и спокойствие, по този начин, ние можем да изчистим пътя и да усилим връзката, която вече съществува, но е атрофирала от неправилното приложение или неизползване.

Често даваме нова информация, която може би е приета или отхвърлена чрез вашия дар на проницателността. Ако това се приема като ваша истина, тя трябва да е напълно разбираема и асимилирана, за да стане част от жизнената ви философия, а след това да бъде реализирана на практика. Също така е важно,че ви даваме препоръки как на практика да използвате нашето мъдро учение, за да разбирате добре причините и следствията на ситуациите, които могат да възникнат в стремежа към интеграция на всяко ново ниво на разбиране. Не забравяйте никога, че умът може да е добър слуга, но без връзка със Свещеното сърце, той може да бъде управляващ и разрушителен. Именно затова е задължително да получите достъп, да активизирате и да предоставите права и на Свещеното сърце, и на Свещения Разум.

Учихме ви как да се молите без думи, излъчвайки безусловна любов на човечеството, света и на цялото мироздание, и когато добавяте към това мисли на благодарност и признателност за всички дарени ви блага, вие се молите по най-ефективния начин. Тъй като вашето Свещено сърце отново оживява, то става по-чувствително към Адамантните Частици, постъпващи в центъра ви на Слънчева енергия и течащи от него.

Не можете да познавате или чувствате нашия Бог Отец-Майка или Създателя чрез идеи, мъгляви умозаключения или теории. Не е достатъчно само да се знае или мисли за Бог, вие трябва да чувствате Същността, огромната любов на Твореца в своя Център на Свещеното сърце. Тогава в ума не възникват съмнения, ако имате в себе си връзка с Божествения Аз и Единство с всичко Съществуващо.

Това са времена на велики промени, скъпи, и вие се намирате по средата на ускоряващия се процес на свързване и обединение на многото аспекти на вашия Божествен Аз. Знайте, че проблемите, изпитанията и възможностите предшестват наградите, които вие дори не можете да си представите, затова не се бойте да излезете извън зоната си на комфорт, за да достигнете звездите. Приемете мантията на сияйната Светлина, вие сте я заслужили. Вървете по собствения си път и не се страхувайте да сте различни от другите.

Обръщайте се към нас и ние ще ви направляваме и ще ви помагаме по всички възможни начини. Бъдете смели и устойчиви, мои храбри войни на мира. Знайте, че съм винаги с вас, и вие сте дълбоко обичани.

Аз съм Архангел Михаил

Септември 2013 година чрез Рона Хърман

ИзточникПревод: Деспина и Стоян Делев | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони