Tuesday, September 17, 2013

Процес на Пречистване ~ 18 - 24 септември ~ Плеядите


Възлюбени чеда на светлината. Както вече много пъти ви казахме, има големи енергийни промени наистина движещи се по-близо и по-близо до Гая, събитието е неизбежно, но повечето не разбират с човешкия ум какво е това събитие, на което всички ние се позоваваме, така че нека накратко да ви обясня значението му и това, което е на път да помете вашата планета.

Нека ви уверя, че разрушението, което много от вас виждат чре своето трето око, е разрушаването на старата система на мислене и старата система на вярвания, защото наистина има нов начин на мислене, който произхожда от сърцата ви, нов код на сърцето, който експлодира отвътре на вън и ви привежда в съответствие с КРАЙНАТА ИСТИНА.

Истината, че всички сте прекрасни същества, способни да създавате светове близки по сила на този, в който в момента се намирате. Вие наистина се събуждате за кода на сърцето си, събуждате се за истината, която е, че се намирате под контрол във вашата реалност, и не е нужно някой да ви казва какво, как, кога и защо.

Технически това, което е на път да се прояви на вашата планета е Процеса на Пречистване. Много портали на вашата планета ще се отворят и енергията от тези портали ще се увеличи до централната точка в средата на земята чрез своята ос, колебанията ще се изменят с няколко градуса, много събития от различен характер ще се случат. Ще се осъществи масов прочистващ процес.

Всички древни земни системи от портали трябва да се задействат значително и да освободят знанието, което бе крито в продължение на еони. Вашите учени ще открият доказателство за това, което ние говорим тук за вас. Все повече и повече вестници ще докладват и констатират научните експерименти, потвърждаващи всички "теории", които ние излагаме пред вас.

Нека се върнем към датите. От 18 до 24 септември по вашето земно време, това, което е на път да се прояви на вашата планета е отварянето порталите за пореден път, но този път енергиите, които ще изпитате няма да идват от някое от небесните тела, а от вашата Гайа. Това, което предстои да изживеете е основна резитба, измитане на земята, енергийно, физически и психически.

Моля, разберете, че промените, които са на път да се проявят за вашата планета са промените, които са задействани преди много години, и така с четворен ефект се движите по-близо и по-близо към обединението на съзнанието, до обединението на система.

Това което имаме предвид не е идеята, че всички вие ще започнете да мислите по един и същ начин, напротив вие сте на път да се събудите за истинската си великолепна същност, да се събудите в сърцата си и да си спомните истинската причина, поради която вие всички сте тук сега, да се събудите за творчеството си, да се събудите за вашата индивидуалност и все пак ЕДИНСТВО.. да разбере, че всички вие сте тук като парчета от пъзел, за да обедините тези парчета и изградите едно цяло. Едно цяло - изпълнено с множество цветове, вибрации, музикални тонове от такава вариация, че след като го сглобите, ще потекат като река в същата посока, в посока на любов, светлина, разбиране, състрадание и изобилие.

Това не означава, че трябва да се откажете от всичко, с изключение на едно нещо, идеята, че всички вие сте отделно, защото вие не сте. Защото вие всички сте едно и също, но с различни вибрационни честоти. И така, като се откажете от омразата си един към друг, като си простите един на друг, като простите на себе си, вие се придвижвате по-близо докато най-накрая не засвирите заедно в унисон красивата мелодия на свободата от липсата, свобода от войната и свобода от болестите. Когато сте в унисон със самите себе си, в унисон със собствените си творчески сили, когато следвате кода на сърцата си и заживеете живота си както ви е писано да бъде, както сте решили да го живеете, едва тогава пъзела може най-накрая да се събере и мелодията най-сетне да се освободи от земята и бързо да пътува в универсалната честота на любовта, тогава земята ви и хората могат най-накрая да се присъединят към междупланетната конфедерация на светлината .

И така, ние ще повтаряме това отново и отново, чуйте нашето повикване, чуйте нашата песен .. трябва да си простите един на друг, да освободите заблудите КЪМ СЕБЕ СИ и хората около вас .. трябва да спрете да се опитвате да промените всички около вас и да погледнете дълбоко в себе си и да започнете от вас.

Знайте, че тези от вас, които са тук, за да активирате мрежите, които са тук, за да активирате порталите, ще бъдат призовани, бъдете подготвени, молим тези от вас, и вие знаете кои сте, да се подготвите чрез пиене на достатъчно течности и като сте настроени към бележките към звуците навлизащи във вашите слухови канали, т.е. ушите ви, ще чувате различни звуци, усещания, ще чувате различни тонове, ще почувствате тежест в ушите си, ще почувствате бързи промени в атмосферното налягане около себе си, ще се почувствате така, сякаш нещо пресира вашите енергийни полета, ще почувствате енергийни капки, внезапна умора, внезапна бдителност, внезапни шумове, които обикновено не чувате. Всичко това са подкани за вас, да си обърнете внимание и да се настроите за себе си.

Призовани сте за действие, действие, което ще се проведе от 18-ти до 24-ти септември. Иск за активиране на мрежите от портали на Гая.

Моля, разберете, че това е СТЪПКА, това е само началото на събитието, подготвителен етап и ще бъдете призовавани много пъти по време на сегашното си въплъщение. Защото не сте тук само, за да активирате мрежите, а също така и да подпомагате човечеството докато се движи от едно измерение в друго, тъй като те се движат по-близо и по-близо до разбирането на тяхната МНОГОИЗМЕРНОСТ.

Обичаме ви. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Канализирано от Анна Меркаба

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони