Thursday, September 5, 2013

Молекулна честотна адаптация на човешкия мозък - Магата от Агарта


Предадено чрез Мелин Лафонт

Мои възлюбени братя на Земята, какви прекрасни времена изживявате в този момент. Зашеметяващи промени бавно навлизат във вашата реалност, извеждайки на челно място за пореден път няколко въпроса, и нека стане ясно: времето за промяна започна, както подобава!

Вече няма време за игри, нито за разследване на това, как да продължите по-нататък в живота, защото по този начин се закотвяте в стария свят. Сега дойде времето да позволите на прекрасния свят на Възнесението да се развива по начин, по който да се постигне глобална метаморфоза във вашата колективна реалност. Така да се каже, по- добре направете място за всичко, което намирате за важно в живота... сред което е Христовото съзнание и изживяването на растеж в съзнанието, отнасящо се разбира се до процеса на Възнесение.

Човешкият мозък сега претърпява молекулярна адаптация към честота, позволяваща на мозъка да започне да функционира на друго ниво, друга честота, при която ще зачестят духовните и етерните подаръци, и където вие ще сте в състояние да се справите с тях във вашето съзнание. С други думи: и двете страни на мозъка ви ще се приведат в баланс отново, при което тази голяма цялост ще функционира в рамките на тази реалност.

Наред с други неща, вашият мозък ще ви предложи специфични функции и възможности, които до сега не сте имали възможност да използвате съзнателно или по Земен начин когато и да било преди. Става въпрос за телепатия, телекомуникации чрез вълнови модели, които са невидими, но въпреки това се получават и осъзнават от мозъка ви. Ние също така говорим за увеличаване на честотите и прихващане на по-широк честотен диапазон като светлинни вълни, цветове, енергии... Мозъкът ви например ще започне да функционира повече във физическите ви тела от преди.

Това е предшественикът на огромна промяна във вашия живот – и във вътрешния ви свят, но защо мозъкът трябва да се адаптира ако е бил неспособен да функционира или поне не в пълния си потенциал? Това непременно е знак. Много от мозъчните вълни ще започнат да се разширяват и ще започнат да функционират с по-висши вълнови модели, също и със светлинни честоти, свързани с по- високо ниво. Заради факта, че това е активирано и че вашите тела се приготвят да се присбособят към този процес, главите ви ще бъдат под голямо напрежение и ще изпитвате неща като напрежение в темето, изтръпване по черепа и скалпа, променлива вибрации в двете половини на мозъка, при което едната половина може да вибрира отделно от другата.

В някои случаи може да има по-скоро вцепеняващо усещане в мозъка, което показва че по- дълбоката активация е извършена в епифизата; разположена в центъра на мозъка, тя секретира специален хормон когато е насърчена да работи или е активирана. Не се тревожете прекалено много за всичко това, за мозъка това е като рестартиране на „двигателя”, с което всичко се изчиства мигновено.

Арктурианците са отговорни за тези активации и те са високо квалифицирани да го правят, те са експерти така да се каже! За да се пренастрои мозъка може да отнеме известно време и енергия от нивото на ежедневната персонална енергия. Тези неща отнемат време и крият необходимите стъпки, но това е направено за висшето благо на определения човек. Ние от Агарта, току- що излязохме от този процес и работим с Арктурианците до известна степен, така че да достигнем до повече хора и да им помогнем когато можем.

Пренастройката на мозъка предполага най-голямата трансформация, на която е способно физическото тяло, защото сега всичко от физическото ви тяло още функционира чрез мозъка. Можете ли дори да си представите какви възможности ще са това за тялото ви – да се превърне в светлинно тяло след като тази гениална мозъчна система е напълно преобразувана и активирана? Това определено ще породи много промени не само в мозъка, но и в сърцето. Освен това всички клетки в организма ви ще продължат да се подлагат на реформи докато това тяло става все по-способно да улавя и задържа светлината.

Да задържите светлината е необходимо за превръщането на една клетка в светлинна такава, като по този начин давате възможност на кристалното светлинно тяло да заеме формата си в очакване за трансформация в чиста светлина. Физическото винаги последно се приспособява и трансформира в светлина. Въпреки това, сега вашите тела достигнаха този етап, и това може да означава само едно - за тази физическа реалност наближава времето най-накрая да се превърне в по-светла и приятна реалност в сърцето, където всичко ще достига вашето съзнание!

Растежът е започнал и разсейването на светлината е вече факт! Ние с радост и нетърпение очакваме идващите времена, тъй като напрежението е осезаемо на моменти и никой от нас не знае как ще се случат нещата за човечеството. И това може само да означава, че вие достигнахте честота и време, които никога преди не са били постигани от някоя планета и популацията й!

Вътрешната Земя е спокойна в момента, въпреки че се случват етерни и физически промени в тектоничните плочи в някои области на Гая. Благодарение на тези промени в плочите много се освободи и освобождава както в етерната, така и във физическата реалност и сега това се разкрива. Тялото на Майката Земя сега е в процес на отърсване, което води до посочените по- горе ефекти. Агарта е готова да се намеси при необходимост. Така че не се тревожете, останете с мир в сърцето, мислете, чувствайте и изпращайте любов винаги, независимо от всичко.

Магата от Агарта

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони