Monday, September 2, 2013

Взаимоотношенията ни са вечни!


Като Душа ти си член на своята духовна група в духовния свят. Останалите души са твои духовни приятели, а някои от тях пътуват неотлъчно до теб в твоите безбройни животи на Земята.

Ти също придружаваш някои от тези души по време на техния земен опит, където всички представяте Духа в материята.

Тези приятелски души са с теб много дълго време, може да се каже цяла вечност, по време на земните и неземни проявления, в различни планове на битието, както и в други измерения.

Важно е да знаете, че много от вашите настоящи връзки са от Вечността. Душите играят многообразни роли в различни житейски конфигурации. Например, в отделните животи на Земята, синът ви може да се прероди като ваша майка, баща ви като сестра, съседът да ви стане работодател, служителят - началник и тн.

Взаимовръзките са създадени да спомогнат процесите на излекуване, растеж и еволюция като души по пътя ви през вечността към светлината, които някои наричат Бог.

Законът на Кармата създава причинно-следствен баланс на всички ваши мисли, думи и дела. Законът за Причината и следствието, Законът за Последователността и много други вселенски духовни закони, всички водят до библейската поговорка: Каквото посееш, такова ще пожънеш!.
Обикновено това се случва в рамките на един живот с повече късмет или се пренася в следващите.

Съобщението ни продължава в GuideSpeak.com и в други ченълинги на тема: Какво може да направи любовта сега.

Осъзнатото живеене затова как да се отнасяте към себе си и другите и начинът, по който искате те да се отнасят към вас, ще отразява всяка мисъл, постъпка и действие като огледало в настоящия живот или в следващите въплъщения.

Нищо не се губи във Вечността, кармичните закони са безкрайно търпеливи.
По този начин, изборът е винаги ваш, свободната ви воля да изберете между любовта и страха.

Какво би могла да сътвори Любовта сега?

Какво би направил Страхът?

Не се страхувайте да се разделите с дадена връзка, ако е по любящ и излекуващ начин. Взаимоотношенията са вечни, затова приключването на една връзка е просто отваряне на нов раздел в това вечно приятелство.

Ако успеете да се разделите без нараняване, вие зачитате вечната природа на приятелството. Оценявате, че връзката е постигнала своята цел и вие двамата имате нужда да тръгнете по своя път самостоятелно, в името на взаимното излекуване, растеж и развитие. Така вие показвате своя респект. Истинската любов, която вие Сте, е необходима за пълното излекуване при приключването.

Отнасянето към другия с неуважение и незачитане, като към човек „втора ръка”, не служи нито на вас, нито води към нещо добро. Неспособността за постигане на вътрешен мир ще възпрепятства успешните взаимоотношения и ще ги отрови с омразата, останала във вас в резултат на неуспешно приключили отминали връзки.

Уважавайте с респект и възхищение и не отричайте Любовта към своя партньор по време на приключването. Благодарете за пътешествието, което сте изминали заедно, благословете с мир и вътрешно спокойствие. Тогава и вие самите ще познаете вътрешния мир.

За ваше спокойствие, изберете Любовта в този живот и във Вечността и тогава ще разберете защо определени учители, които са вървели на Земята са говорили за наградите на Небето. Вие може да ги получите, бъдейки Любовта, която Сте, частичка от Бога. Вътрешният мир е осигурен.

Книга за Вътрешен мир

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони