Saturday, September 21, 2013

Седмично послание на Хиларион 21-28 септември 2013г.
Възлюбени,

В атмосферата около вас има усещане на очакване, на очакване на нещо по-велико да се появи пред самите ви очи, което ще потвърди промените, които се случиха във вас. Скъпи мои, казваме ви – погледнете в себе си - защото най-големите промени, които се случиха и ще се случат, се случват в съзнанието на хората. Имаше много моменти на откровения и признаване за всеки от вас. На всички от вас подобава да станете по-наблюдателни спрямо промените в собствените ви мисловни процеси, за да разберете мащаба на това, което се случва сега в сърцата на всички хора. В основата на всички външни събития на вашата планета има нова енергия и тази нова енергия е преминаването към единство във всичко и по всички начини. Хората по света започват да откриват, че това наистина е един малък свят.

Хората започнаха да осъзнават, че е много важно за всеки човек да направи избора си и да се застъпи за всичко, което е правилно и добро. Това е нещо, което всяка душа знае инстинктивно в същността си. Всичко, което трябва да се направи, е да се заяви по-висш начин на съществуване и пътят пред всеки човек ще се изчисти, всяка кривина ще се изправи, всяко предизвикателство ще бъде посрещнато сякаш като с магия. Наложително е всеки човек да започне ежедневно да се привежда в синхрон със Светлината и да прекарва няколко минути няколкократно през деня си като потвърждава отново това намерение. Това засилва мотивацията ви да продължите да вървите в Светлината. Кажете на глас тези заявки, ако е възможно, с голяма власт, защото това още повече прикрепва Светлината към вас. Виждайте голям стълб Светлина около вас през цялото време и знайте, че ходите в мир и безопасност.

Поддържайте Светлината си, Скъпи мои,  когато и да чуете проекциите на вашите медии за мрак и гибел по ефира. Припомнете си, че това е само илюзия и че вие няма да дадете творческата си енергия на тези идеи и мисли. Винаги се фокусирайте върху Светлината, която сте и която поддържате. Тази Светлина нарасна по сила и блясък отвъд вашето въображение и именно това е, което вие сега проявявате в света около вас. Вие не трябва да доказвате нищо на никого, защото знаете кои сте, и това е достатъчно. Стремете се да внесете повече от Божествената си същност в полето на аурата си и в сърцето си. Човешкото сърце има капацитета да се разширява до големи нива и това е задачата ви в предстоящите няколко месеца. Вярвайте в своята собствена способност да създавате промените, които искате във вашия свят, просто като СТЕ Светлината, която сте.

Бъдете непоколебими в мирните си намерения и се отнасяйте с другите с най-голяма милост и уважение. Спомнете си как беше за вас по време на пробуждането ви и колко мощни са енергиите, които трябва да се асимилират и напълно да се интегрират. Именно това вашите братя и сестри, всичките ви любими хора, изпитват сега и те се нуждаят от вашето търпение, подкрепа и насърчаване. Те имат нужда от мирното ви спокойствие и от вашата увереност, че всичко е наред. Те имат нужда да знаят, че процесът, през който преминават, е процес, през който трябва да премине всеки на Земята и че те ще успеят.

Именно върху това се упражнявахте, когато силно се борехте да преодолеете изкушенията на дуалността в това ниво на съществуване. Вие взехте изпита, дипломирахте се и сега е време да използвате мъдростта си и опита си, за да промените живота и предизвикателствата на хората около вас. Чрез Светлината, която сте, те ще ви познаят и ще ви търсят. Бъдете готови да служите на Божественото по всеки начин, по който сте призовани в тези времена. Отделете време за спокойствие и вглъбяване, слушайте гласа на по-висшия си Аз, защото той заема мястото си на кормилото, следвайте неговите напътствия. Вярвайте, че във вас се намира най-голямото знание и мъдрост, че то винаги е било скрито в дълбините на съществото ви именно за тези времена и позволете на ярката си Светлина да свети!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони