Friday, September 20, 2013

СаЛуСа – 20 септември 2013г.

Тези, които работиха върху изчистването си, ще почувстват огромно блаженство в предстоящите дни и ще са в състояние още веднъж да се отпуснат в собственото си пространство на ума, но можем да ви кажем, че това чувство ще е различно от предишното, защото то ще дойде от вашата чиста душевна енергия. С това ще дойде осъзнаването, че вие сте били променени напълно и нищо не е останало в старите начини, вие ще сте в състояние да комуникирате с вашите Водачи и Всички от По-висшите реалности, които са с вас във вашето пътуване много ясно и вашето бързо разбиране на техните съобщения ще ви изненада. Вие повече няма да използвате само думи за изразяване на себе си, а чистите ви намерения и чувства ще ви позволят да прибавите правилната енергия към комуникацията и ще я почувствате по същия начин, когато тя се върне към вас. Някои от вас вече изпитаха този начин на „разговор”, за тях ще стане естествен и най-радостен начин на споделяне на мислите и енергията им и повече няма да имат нужда да намират правилните думи, защото чувството, което ще изпращат, ще казва всичко на другия.

По този начин вие сте в състояние да споделите толкова повече от вашата енергия с другите и те ще се почувстват или блажени във вашата компания, или просто ще искат да се махнат колкото може по-скоро, защото ще чувстват огромен дискомфорт, който се дължи на пряката ви Светлина към тях, която им показва целият този тежък товар, който те все още носят със себе си. Вие ще им помогнете най-накрая да решат дали искат да се придвижат с другите в Светлината и Любовта или искат да останат за повече опити. Това ще е много мощен момент за тях, защото те се са свързани с по-висшата мъдрост и отговорът ще бъде толкова ясен. Помнете, че не бива да притискате никого даже когато това е някой от семейството ви или някой, когото обичате, защото те не биха разбрали това като помощ, изчакайте те да ви повикат и когато са готови, със сигурност ще ви уведомят.

Във всеки момент ние чувстваме как разбирането ви нараства и реакцията ви спрямо него ни носи голяма радост и ние усилваме връзката си с вас, защото знаем, че сте готови да получите повече. Ние само казваме повече и не прибавяме обяснение какво е това, тъй като всеки от вас има различно желание и визия за това какво трябва да е и ние искаме да ви уведомим, че сме в състояние да изпълним най-големите ви очаквания и мечти незабавно, така че фокусирайте се върху тях и направете намеренията си ясни без тревоги, че те може би са твърде добри за вас. Вие работихте много усилено и времето на новите чудесни опити е тук, просто трябва да им позволите да дойдат при вас и да ги приемете като новата ви или по-висша реалност и ние знаем, че вие разбирате значението на това. Почувствайте Свободата, истинската Свобода, която това осъзнаване ви носи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Светлината е толкова ярка сега около планетата ви, че свети много на далече и цялата Вселена чувства промените, които настъпват точно сега във вас, в Майката Земя и във вашата Галактика. Вие ще бъдете напълно пробудени в истинския си потенциал на Същество на Светлината във всеки смисъл и начин, за който можете да си помислите, с мъдростта, която носите сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони