Tuesday, September 10, 2013

Нулева Точка - Слънчев Портал - Какво се случва с тялото ви - Плеядите


~ НУЛЕВА ТОЧКА - Какво сте на път да преживете с инверсията на вашите системи, инверсия на преминаване от ВСИЧКО към НИЩО, от НУЛА към БЕЗКРАЙНОСТ. Творческите сили във вашите сферични творения, които наричате човешки тела ще се развият до такава степен, че ще бъде възможно за всички вас, наистина да проявите това, което искате да видите във вашата реалност! ~

Възлюбени чеда на Слънцето, Луната и Звездите, ние идваме при вас сега, за да ви информираме, че през следващите 3 седмици от вашето време ще има отново енергийно преструктуриране на телата ви.

Ре-структурирането на човешкото "превозното средство" (тяло) е на път да започне отново. Много от вас отново ще започнат да изпитват различни симптоми на възнесението и Ви молим напълно и изцяло да се освободите от страха и напълно да позволите интегрирането на кристала, които идва до вас от слънцето в този момент във времето. Следващите три седмици от земния ви път са кристален енергиен период за призоваване, и тези от вас, които са готови да изпитат извисяване на енергията следва да позволят на телата си, да се отворят за божествеността на това, което те съдържате вътре във вас.

За да участвате в позоваващия период, в който се разпростира вашата планета през прозореца от 3 седмици, трябва да сте напълно и изцяло отворени към източника в съдовете си, към собственият си КОД на СЪРЦЕТО, и след като се отворите за кода на Сърцето ще сте в състояние да интегрирате напълно кристалните енергии, които пътуват до вас от космическия портал на слънцето и през енергиите в ядрото на Земята, които сте закотвили в сърцето на Гея.

Когато се окажете в медитативно състояние и позволите на енергиите да влязат в сферичните ви органи ще изпитвате изтръпване в най-горната част на главата си. Оставете тези енергии да се движат покрай и през цялато ви същество, почиствайки всичко, което вече не ви служи положително. Не се плашете, когато започнете да изпитвате натиск върху вашата коронна чакра, а просто позволете енергията, за да проникне през вас, леко вибрираща във всяка клетка от тялото ви, нежно почистваща всички останки от времето, което вече не е релевантно за вашето същество.

Позволете на топлото усещане да развие структурата на ума и напълно и изцяло да интегрира новите енергии. Някои от вас ще започнат да се чувстват сънливи, други ще чувстват необходимост да влязат в медитативно състояние, а трети ще продължат радостно деня си. Запазете спокойствие и се насладете и прегърнете тези енергии, които ви обливат с любящата светлина на създателя.

И като позволявате тези енергии да преминат през вас, мислете за любов, светлина, мир, блаженство и щастие, мислете за всичко, което искате да приветствате в живота си, и за всичко, което искате да освободите, позволете тези енергии да минат през вас и да ви освободят от всичко, което вече не работи за вас. Знайте и разберете, че това е вашият Висш Аз, които ви изпраща тези енергии от слънцето ALCYLONE на Плеядите.

Нека ви обясним от "научна гледна точка", какво е на път да се появи във вашите земни нива на съществуване.

Както много от вас са наясно, слънцето изменя честота си и слънчевите магнитни полюси се сливат и изместват в нова реалност, ние разбираме, че научната общност от вашето време ще го зачете като нещо незначително, а много скептици ще оспорят валидността на информацията, която сме на път да ви представим тук. Независимо от това, ние искаме да отделим малко време и да ви обясним това, което е на път да се случи с телата и мислите ви.

Това, което сте на път да преживеете, е инверсия на вашите системи, инверсия на преминаване от ВСИЧКО към НИЩО, от НУЛА към БЕЗКРАЙНОСТ. Творческите сили в сферичните ваши творения, които наричате човешки тела ще се освободят до такава степен, че ще стане възможно за всички вас, наистина да проявите това, което искате да видите във вашата реалност!

Първа стъпка в този процес на преструктуриране е, че всяка една клетка в тялото ви ще премине от вида на клетъчната и тъканна структура, която вашата наука в момента разбира, в това, което научната общност не може да разбере.

Промяната в слънчевите полюси ще измени и засегне телата ви напълно, вие също ще започнете да се изменяте и променяте, не само в съзнанието си, но също така и във вашия холографски опит.

Клетъчната структура на тялото ви е на път да извърши цялостен напредък в творческите процеси на холографският ви Аз. Много от вас се чувстват уморени и изтощени, извън текущото ниво на възприятие.

За да разберете този процес, ние искаме да ви обясним теорията на относителността, не както в момента се разбира, а както е в действителност. Космическата теория на относителността постановява, че всяко небесно тяло, което е в процес с великолепни пропорции, пряко свързани с "холографското" превозно средство (тяло) в момента заето от съзнанието на Създателя (душа), като по този начин е в пряко привеждане в съответствие с променящите се енергийни източници и по този начин се променя значително и е свързано с космическите порти на съществуване, и е пряко свързано с определени органи и с клетъчната структура в организма и е до голяма степен ефектирано.

Нека ви обясним това, така че да можете да разберете това, което имаме предвид. Както Ви е предсказано, земята ви наистина се променя. И за безопасното преминаване през тази честота е силно препоръчително за всеки един от вас да започне да позволява на междупланетната честота да обхване земните ви превозни средства и да позволи необходимите промени в техните рамки, и за да направите това ви молим просто да си позволите очисване от всички останки, които вече не ви служат по положителен начин. Просто казано ПРОСТИ. ОСВОБОДИ. ПОЗВОЛИ.

Моля, не забравяйте, че ВСИЧКО или НИЩО може да се появи в рамките на телата и на психиката ви, защото само, когато сте готови да продължите, енергиите започват да работят с вас. За тези, които все още не са готови, енергията ще бъде замразена във времето, до момента, в който истински и напълно са готови да прегърнат вечния OM, вечната истина, мъдрост, разбиране, любов и светлина в сърцата им.

Ние ви Обичаме. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Ето едно клипче, за да се разшири разбирането ви за съобщението по-горе:


Висшия Съвет на Плеядите - канелиран от Анна МеркабаПревод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comПрочети още:


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони